Πτώση ελικοπτέρου – Συγκλονίζει ο γιος του κυβερνήτη: «Σαν αετό τον θυμόμαστε, σαν αετός έφυγε» | Συγκλονιστικά μηνύματα των δικών του ανθρώπων

0
565

Συγκλονίζει ο γιος του άτυχου πιλότου του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο οδηγώντας στον θάνατο τον ίδιο τον Νίκο Καρυστινό και τους δύο επιβάτες.

Ο Γρηγόρης Καρυστινός αποκαλύπτει μάλιστα πως ο πατέρας του ήταν κυβερνήτης ελικοπτέρου στην κρίση των Ιμίων αλλά και ότι στην πολιτική αεροπορία βρισκόταν μόλις τρεις μήνες!

«Ήταν ένας από τους πιλότους που συμμετείχε στα Ίμια. Ως κυβερνήτης του Bell 205 πίσω από το ελικόπτερο που τότε έπεσε. Έζησε τόσα τραγικά και επικίνδυνα και κατάφερε να πεθάνει στους τρεις μήνες που ήταν στην ιδιωτική αεροπορία, στην ΥΠΑ» λέει ο δευτερότοκος γιος του μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας καταπληκτικός πατέρας, και ήμουν τυχερός που τον έζησα. Μακάρι να γίνω και εγώ το μισό από τον πατέρα μου άξιος και ελπίζω οι πιλότοι μας γενικότερα να έχουν καλύτερη τύχη στις πτήσεις τους. Σαν αετό τον θυμόμαστε, σαν αετός έφυγε. Πάντα θα τον αγαπάμε πάντα θα τον έχουμε στις καρδιές μας» σημειώνει και τονίζει πως ο πατέρας του είχε στο ενεργητικό του σχεδόν 7.000 ώρες πτήσεων.

Πριν από κάθε πτήση είχε την συνήθεια να επικοινωνεί με τους αγαπημένους του. Πριν την μοιραία πτήση έστειλε και πέντε φωτογραφίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ