Διπλό φονικό στην Καβάλα: «Τα θύματα βάρεσαν τη μητέρα μας» – Μετανιωμένος ο δράστης (vids)

0
313

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Χρυσούπολη στην Καβάλα από το διπλό φονικό όπου μάνα και γιος έπεσαν νεκροί από τους πυροβολισμούς του γείτονά τους.

Θύματα του άγριου φονικού είναι μια 67χρονη μητέρα και ο 42χρονος γιος της, ενώ δράστης ένας 42χρονος γείτονάς τους, από την Ποντιάδα Χρυσούπολης, ο οποίος εργάζεται στον δήμο Νέστου.

Ο 42χρονος δράστης οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε τα θύματά του επειδή επιτέθηκαν στη μητέρα του.«Του είπα «μην τολμήσεις να μπεις στην αυλή μου». Πήδηξε στο μπαλκόνι. Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό. Είδα και τη μητέρα του να έρχεται προς το μέρος μας. Τότε θόλωσα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πήρα την καραμπίνα και έγινε ό,τι έγινε», υποστήριξε σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, ο δράστης πυροβόλησε εξ’ επαφής τα θύματά του, ενώ τα σκάγια της καραμπίνας προορίζονταν για αγριογούρουνο. O θάνατος και των δύο ήταν ακαριαίος.

Μετανιωμένος ο 42χρονος για το έγκλημα

Ο 42χρονος δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα. Την ίδια ώρα για πρώτη φορά ισχυρίζεται ότι στον τόπο του εγκλήματος βρισκόταν και η σύζυγος του θύματος.

«Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Βρίσκεται σε σύγχυση. Είναι δεδομένο ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. Θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Δεν υπήρξε διαπληκτισμός για καμία θέση πάρκινγκ. Στο παρελθόν οι δύο οικογένειες είχαν τρομακτικές διενέξεις και διαμάχες. Θεωρώ ότι το συμβάν αυτό της επίθεσης που δέχτηκε η μητέρα του τον οδήγησε σε αυτό», λέει ο δικηγόρος του δράστη στον Alpha.

«Εισήλθε στην οικία ο θανών και η μητέρα του, μαζί με τη νύφη από ο,τι μου διαμήνυσαν και άρπαξαν τη μητέρα του, της επιτέθηκαν πιάνοντας την από τον λαιμό και από τα μαλλιά και εκεί πέρα είχαμε αυτή την κατάληξη την τραγική», πρόσθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ