Κακοκαιρία Βικτώρια: Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες – Στο μάτι του κυκλώνα η Αττική

0
563

Σφοδρές βροχοπτώσεις αναμένονται αργά τη νύχτα στην Αττική – Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η χώρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σαρωτικό πέρασμα του έντονου καιρικού φαινομένου «Βικτώρια», που αναμένεται να πλήξει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό την Αττική κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Αττική αργά τη νύχτα, ενώ το απόγευμα καταγράφηκαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους, με τους οδηγούς να υφίστανται τεράστια ταλαιπωρία.

Θα επηρεαστούν, ακόμη, τόσο οι Κυκλάδες όπως και τα νότια τμήματα της Εύβοιας.

 

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η χώρα με την Κρήτη, την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα να αντιμετωπίζουν τα σοβαρότερα προβλήματα.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας είναι πλέον ο νομός Χανίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή ενώ πιο βράδυ θα αποφασιστεί αν ανοίξουν ή όχι τα σχολεία.

Η κακοκαιρία Βικτώρια δεν εξαίρεσε από τη μανία της και το νησί της Κεφαλονιάς, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στο πέρασμά της, με πλημμυρισμένους δρόμους και καταστροφές ακόμη και σε οικίες.

Οι περιοχές του νησιού που επλήγησαν περισσότερο ήταν τα χωριά Νυφί και Αγία Ευθυμία. Μεγάλοι χείμαρροι με λασπόνερα και κάθε είδους υλικά πέρασαν μέσα από τις δύο κατοικημένες περιοχές, με συνέπεια να επικρατήσει πανικός.

Σε ποταμούς μετέτρεψε τους δρόμους, σε πολλές περιοχές της Κέρκυρας, η έντονη κακοκαιρία.

weather-0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ