Η καρδούλα του μικρού Παναγιώτη σταμάτησε να χτυπά κατά τη διάρκεια της δύσκολης επέμβασης

0
3454

Φτερούγισε η ψυχούλα του μικρού Παναγιώτη-Γερβάσιου, που δοκιμάστηκε σκληρά προτού καταλάβει τι σημαίνει ζωή. Το μόλις λίγων μηνών αγγελούδι έχασε τη μάχη για τη ζωή του, αφού η καρδούλα του δεν άντεξε και κατέληξε κατά τη διάρκεια της δύσκολης χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Ωνάσειο Νοσοκομείο.

Η περιπέτειά του, που συγκίνησε, έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, όταν οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πριν από τον αγώνα τους με τον Πανιώνιο και ευχήθηκαν στην οικογένειά του να πάνε όλα καλά. Μάλιστα, ο Παναγιώτης-Γερβάσιος είχε φωτογραφηθεί με τους ποδοσφαιριστές και τη φανέλα της ομάδας.

Την τραγική είδηση για τον χαμό του γνωστοποίησαν με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Άρη. «Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Καλό ταξίδι, μικρέ μας Παναγιώτη-Γερβάσιε. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς…» ήταν το μήνυμα στη σελίδα του ποδοσφαιρικού Άρη, ενώ σε αυτή του Ερασιτέχνη ήταν το εξής: «Ο Παναγιώτης-Γερβάσιος αναγκάστηκε να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη του σε πολύ μικρή ηλικία και δυστυχώς την έχασε, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την οικογένεια του Άρη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και ευχόμαστε στους γονείς του να είναι δυνατοί για να θυμούνται το αγγελούδι τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει…»

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ