Κορωνοϊός: Το σχόλιο Γεωργιάδη για τα τιγκαρισμένα καρότσια του Παπαδημούλη σε σούπερ μάρκετ (ΒΙΝΤΕΟ)

4
381

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον @papadimoulis για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets »

Τη δική του… καυστική απάντηση έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μετά τον σάλο που ξέσπασε, σήμερα, όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να φεύγει από σούπερ μάρκετ με δύο γεμάτα καρότσια.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αρχικά απάντησε στο Twitter γράφοντας:

«Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!».


Λίγες ώρες  μετά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απάντησε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον @papadimoulis για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. «Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο…τα δε ράφια γεμάτα».

Δείτε το βίνετο που δείχνει τον  ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να φεύγει από σούπερ μάρκετ με δύο γεμάτα καρότσια:

 

Πηγή: protothema.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγγνώμη…»επιστρέφοντας στην Ελλάδα»;;;Δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε κατ’όικον περιορισμό;

  2. ΦΤΩΧΟΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΦΡΑΚΟΔΟΦΡΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥΛΙ. ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΦΤΩΧΟΣΚΥΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΚΟΛΙΝΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

  3. Εδώ η Ναντια η Βαλαβάνη έβαλε τη μάνα της να σηκώσει 200.000€ από την τράπεζα μια μέρα πριν τα capital controls,
    στα πακοτινια του Παπαδημουλη θα κολλήσει ο Συριζα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ