56 οι νεκροί στην Ελλάδα εξαιτίας του κορονοϊού | Κάτοικοι Φούστανης: Δεν πέθανε από κορονοϊό η 78χρονη ντροπή

0
242

Σε καθολική καραντίνα έχει τεθεί η Φούστανη, την ώρα που έχουμε δεύτερο θάνατο στην Πέλλα λόγω κορονοϊού – Στην Καστοριά οι νεκροί έφθασαν τους οκτώ, ενώ 56 είναι συνολικά τα θύματα του SARS-CoV-2 στην Ελλάδα

Πενήντα έξι είναι πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα εξαιτίας του νέου κορονοϊού.

Σήμερα το πρωί, τρεις συμπατριώτες μας, άφησαν την τελευταία τους πνοή έχοντας νικηθεί από την ασθένεια Covid-19, την οποία προκαλεί ο SARS-CoV-2.

Συγκεκριμένα, κατέληξαν: ένας 66χρονος από την Πέλλα, ένας 78χρονος από την Αλεξανδρούπολη και μία 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας.

Τα θύματα του ιού στην Πέλλα είναι πλέον δύο, καθώς την Πέμπτη πέθανε μία 78χρονη από τη Φουστάνη. Το χωριό έχει μπει σε αυστηρότατη καραντίνα, καθώς, πέρα από τους δύο θανάτους, στη Φουστάνη σημειώθηκε και αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Οι κάτοικοι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, ο Δήμος έχει απολυμάνει τα πάντα και η Πολιτεία προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση για περαιτέρω βοήθεια, καθώς υπάρχουν προβλήματα υγείας που χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης.

5066094

Εν τω μεταξύ, στην Καστοριά, οι νεκροί από το ιό αυξήθηκαν στους οκτώ, καθώς την Πέμπτη έχασε τη ζωή της μία 90χρονη από το χωριό Χρυσή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ