Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 52χρονου που πέθανε από κορονοϊό – Το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε

0
419

Κορονοϊός | Ειδήσεις: Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 52χρονου άνδρα που κατέληξε έπειτα από μάχη με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο «Αττικόν» την Παρασκευή.

«Όλο ζωή ήταν. Μανούλα μου πρόσεχε μη μου αρρωστήσεις, μανούλα μου πρόσεχε. Έτσι έλεγε, πού να φανταστεί το παιδί μου ότι θα φύγει» είπε η μητέρα του άτυχου άνδρα στο STAR.

«Ψήθηκε στον πυρετό, τον έφαγε ο πυρετός. Είκοσι μέρες είχε πυρετό, πήγαινε στο νοσοκομείο, τον έδιωχναν. Τελικά με χίλια παρακάλια του κάνανε το τεστ, βγήκε θετικός και τον κρατήσανε στο Αττικόν», ανέφερε.

Ο 52χρονος είχε απευθυνθεί και σε ιδιώτη γιατρό ο οποίος όπως φαίνεται τον καθησύχαζε. «Υποψιαζόταν ότι έχει κολλήσει κορονοϊό και παρακαλούσε να κάνει τεστ και του έλεγε ο γιατρός δε χρειάζεται θα πέσει ο πυρετός, θα πέσει ο πυρετός» δήλωσε η μητέρα του. Όπως ανέφερε η ίδια ο γιος της, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε:

«Πρόσεχε μανούλα μου έλεγε. Ο ίδιος με πήρε από το σπίτι, δεν μπορούσε να μιλήσει και μου μίλαγε ο γιος του. Και μου έστειλε μήνυμα «μάνα δεν μπορώ να σου μιλήσω» στα τελευταία, πριν φύγει τελευταία μέρα» είπε συντετριμμένη η μητέρα του 52χρονου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ