ΓΕΕΘΑ: Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ των Ενόπλων Δυνάμεων για την κρίση στον Έβρο

0
89

Στο βίντεο παρουσιάζονται αναλυτικά εικόνες και πλάνα από της 28 Φεβρουαρίου οπότε και σημειώθηκαν τα πρώτα σοβαρά επεισόδια στις Καστανιές

Μ΄ ένα βίντεο διάρκειας 03:55’ το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας παρουσιάζει τις δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση της πρόσφατης κρίσης στον Έβρο και της προσπάθειας της Τουρκίας να χρησιμοποιήσει εκβιαστικά χιλιάδες μετανάστες, που επιχείρησαν να εισέλθουν μαζικά παράνομα στην Ελλάδα, εκβιάζοντας τη χώρα μας και την Ε.Ε.

Δείτε το βίντεο:

Δράσεις των ΕΔ για την Αντιμετώπιση των Αυξημένων Μεταναστευτικών – Προσφυγικών Συγκεντρώσεων

Στο βίντεο παρουσιάζονται αναλυτικά εικόνες και πλάνα από της 28/2/2020, οπότε και σημειώθηκαν τα πρώτα σοβαρά επεισόδια στις Καστανιές, που όπως αποδείχθηκε ήταν υποκινούμενα και ενορχηστρωμένα από την Άγκυρα, καθώς και από την άμεση αντίδραση των Ε.Δ. που απέτρεψε τη μαζική παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων.

Μ’ εντυπωσιακά πλάνα και λήψεις, που μαρτυρούν το υψηλό αξιόμαχο και ηθικό των Ε.Δ., παρουσιάζεται η γενικότερη κινητοποίηση στρατού, ναυτικού και αεροπορίας κατά τον ένα μήνα που ουσιαστικά διατηρήθηκε το σκηνικό της έντασης στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά και στο Αιγαίο.

Το βίντεο κλείνει με απόσπασμα από το πρόσφατο μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου προς τις Ε.Δ. για την επέτειο 25η Μαρτίου: «Ατσαλώστε την ψυχή σας και την καρδιά σας. Κλείστε μέσα σας την Ελλάδα και να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν μπορεί να μας αγγίξει χωρίς βαρύτατο κόστος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ