ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μήνυμα υπέρ του δημόσιου θηλασμού στην πλ. Κονίτσης Κω

6
3710

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ανοιχτή εκδήλωση για τον θηλασμό στους δημόσιους χώρους, πραγματοποιήθηκε σήμερα και στην Κω, στην πλ. Κονίτσης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Παρόμοιες δράσεις έγινε σε αρκετές ελληνικές πόλεις, με τον Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας να στέλνει το μήνυμα ότι οι μαμάδες δεν πρέπει να ντρέπονται να θηλάσουν το παιδί τους δημόσια.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού καθιερώθηκε από την WABA (Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο θηλασμό), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF το 1992.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειρήνη Καλαιτζιδου!Πάντα για τα όμορφα από έναν όμορφο άνθρωπο στο μυαλό και στη ψυχη !!! μπραβο!!!Και σε όλες τις μανουλες που θυλαζουν μπράβο!!!

  2. Πολλά πολλά μπράβο και συχαρητηρια στην γλυκιά και ευαίσθητη κυρία που οργάνωσε αυτο

  3. Δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να γινοντε τα αυτονόητα πρώτη είδηση η μεγάλο γεγονός; Όταν το παιδί μας πεινάει το θυλαζουμε οπουδήποτε δεν το απαγορεύει κάνεις… Εδώ βλέπουμε άντρες να κρατιούνται χέρι χέρι και δεν αντιδρούμε πλέον για την μάνα που ταιζει το παιδί της θα αντιδράσουμε αν είναι δυνατόν

  4. δεν θα διαφωνησω με το θεμα ,αλλα εδω με ολους αυτους τους λαφρο δεν μπορειτε να κυκλοφορησετε ,εσεις θα θηλασετε και δημοσια; ,ας καθαρισει πρωτα ο τοπος και μετα καντε το

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ