ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με θερμές ευχαριστίες, πλούσιο απολογισμό & εκλογές η βασιλόπιτα του Συλλόγου Γυναικών Πυλίου στο καφέ Svelto

0
2471
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Πυλίου «Η ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ» το απόγευμα της Κυριακής στο καφέ Svelto στο Πυλί.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Σ. Βλάχου και Γ. Κασσιώτη, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Π. Χατζηχριστοφής, ο Πρόεδρος Πυλίου Θ. Πάχος, εκπρόσωποι συλλόγων και πολλά μέλη του συλλόγου Γυναικών Πυλίου.

Την πίτα ευλόγησαν και έκοψαν μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου ο π. Κωνσταντίνος και ο π. Ηρακλής.

Το καλωσόρισμα και αναλυτική αναφορά στις δράσεις του συλλόγου έκανε η Πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Καλλιόπη Κάννη η οποία ευχαρίστησε επίσης ονομαστικά ανθρώπους που βοηθούν και στέκονται πάντα δίπλα στον σύλλογο. Ενώ εντυπωσιακός ήταν για άλλη μια χρονιά ο μπουφές από χειροποίητα είδη που έφτιαξαν τα μέλη του συλλόγου.

Ακολούθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ