Κυριάκος και Μαρέβα σε X-mas πάρτι με κιθάρες και βιολιά

1
6209

Πολλά και εκλεκτά είναι -όπως κάθε χρόνο άλλωστε- τα glam X-mas πάρτι στους κύκλους της high society.

Ενα μοναδικό σκηνικό -στην κυριολεξία έργο τέχνης- δημιούργησε ο interior designer Σταύρος Παπαγιάννης στο φιλόξενο κτήμα της οικογένειας Τραυλού στο Καπανδρίτι, στο δείπνο-χορευτικό πάρτι έως το πρωί με live ορχήστρα -κιθάρες και βιολιά-, που παρέθεσε η κυρία της ναυτιλίας Μελίνα Τραυλού με την ευκαιρία των εορτών αλλά και για τα γενέθλια-έκπληξη του συντρόφου της Βασίλη Πατέρα.

Εκεί λίγες ώρες πριν από το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας χαλάρωσε ο αρχηγός του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, καθώς είναι στενή φίλη της οικοδέσποινας Μελίνας Τραυλού.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων ήταν και τα ζεύγη Μάριου και Μαριάννας Σταφυλοπάτη, Τζώρτζη και Μαρίζας Κουτσολιούτσου, Γιάννη και Δήμητρας Κούστα, ο Αντώνης Κομνηνός με τη Μιμίκα Κολοτούρα, η Αικατερίνη Λαλαούνη και η Ειρήνη Νταϊφά. Η Μελίνα Τραυλού είναι η ισχυρή -αλλά συνάμα γλυκιά και ήρεμη- κυρία στον ανδροκρατούμενο χώρο της ελληνικής ναυτιλίας. Διευθύνουσα σύμβουλος της Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises, κουμαντάρει με μεγάλη επιτυχία την εταιρία που δημιούργησε ο αείμνηστος πατέρας της Νίκος Τραυλός το 1973, με στόλο πλοίων car carriers, και είναι η μοναδική γυναίκα που μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Επίτιμος πρόεδρος

Ακόμα, κατέχει τον τίτλο της επίτιμου προξένου της Δανίας στον Πειραιά. Λατρεύει την κόρη της και την καλλονή μητέρα της Μαρίτσα Τραυλού, η οποία μετά την απώλεια του συζύγου της έχει αφιερώσει τη ζωή της στην τέχνη της κεραμικής -γλυπτικής. Θαλασσόλυκος και ταξιδευτής, ο σύντροφος της Μελίνας Τραυλού Βασίλης Πατέρας συνδυάζει με επιτυχία το επιχειρείν με τη συμμετοχή του σε διεθνείς θαλάσσιους αγώνες με φουσκωτά και ιστιοπλοϊκά (κορυφαία διάκρισή του ήταν η πρωτιά με ρεκόρ στον γύρο της Αγγλίας το 2008 στον διεθνή αγώνα ταχύπλοων ανοιχτής θαλάσσης, ενώ το 2011 κατετάγη έκτος στον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα περάσματος του Ατλαντικού).

Ομως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης -αυτήν τη φορά χωρίς τη σύζυγό του Μαρέβα- έδωσε το «παρών» και στο πάρτι της πολιτευτού με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών Αννας Ροκόφυλλου, κόρης του πρώην υπουργού Χρήστου Ροκόφυλλου και συζύγου του επιχειρηματία Σπήλιου Μανιά, που παρέθεσε με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής της στο σπίτι της στο Π. Ψυχικό

Εκεί, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ιδιωτικά με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ