Ο Γιώργος Χωραφάς πάντρεψε τη Ζωή του στην Κεφαλλονιά δίπλα στο κύμα (ΦΩΤΟ)

0
2305

Παντρεύτηκε η μοναχοκόρη του Γιώργου Χωραφά! Η όμορφη Ζωή, που ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του διάσημου μπαμπά της…

… ενώθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της Γεράσιμο Φλωράτο στην Κεφαλλονιά.

Η τελετή, που έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, έγινε μπροστά στη θάλασσα, σύμφωνα με τα εβραϊκά και αρχαιοελληνικά έθιμα, στο όμορφα διακοσμημένο -ειδικά για την περίσταση- κτήμα Σαμόλι, στην περιοχή Παλική, κοντά στο Ληξούρι.

Η επιλογή του νησιού δεν ήταν τυχαία, αφού τόσο η Ζωή όσο και ο Γεράσιμος έχουν ρίζες από το όμορφο νησί του Ιονίου.

Συγκεκριμένα, Κεφαλλονίτης ήταν ο πατέρας του διεθνούς ηθοποιού μας αλλά και οι γονείς του γαμπρού, όπως άλλωστε προδίδει και η κατάληξη του επιθέτου Φλωράτος.

Στο πλευρό των δύο νέων ήταν, φυσικά, οι οικογένειές τους αλλά και λίγοι αγαπημένοι φίλοι, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αμερική και τη Γαλλία, όπου ζει μόνιμα το ζευγάρι, για να βρίσκονται κοντά τους σε αυτή την τόσο ευτυχισμένη στιγμή τους.

Οπως αναφέρει το περιοδικό «Hello!», μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση με live μουσική αλλά και dj, με τους νεονύμφους και τους καλεσμένους τους να διασκεδάζουν κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

H 29χρονη Ζωή Χωραφά, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ξα μου», που βγήκε πέρυσι στις αίθουσες, δεν πίστευε ότι θα ασχοληθεί με την ηθοποιία, αφού μέχρι να αρχίσει μαθήματα υποκριτικής ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι ή το μιούζικαλ.

Πάντως, η τέχνη κυλάει στις φλέβες της, αφού ποτέ δεν τέθηκε θέμα σχετικά με το τι θα ασχοληθεί όταν μεγαλώσει, όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Ο Γιώργος Χωραφάς με την κόρη του Ζωή, Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Ο Γιώργος Χωραφάς με την κόρη του Ζωή, Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΖΩΗ ΧΩΡΑΦΑ

Παντρεύτηκε στην Κεφαλονιά η πανέμορφη κόρη του Γιώργου Χωραφά -Η νύφη έλαμπε από ευτυχία

Η πανέμορφη κόρη του διάσημου ηθοποιού Γιώργου Χωραφά, Ζωή, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γεράσιμο Φλωράτο στην Κεφαλονιά.

Μετά από 10 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πανέμορφο νησί του Ιονίου.

Η επιλογή της τοποθεσίας για να γίνει ο γάμος δεν ήταν τυχαία, αφού τόσο η Ζωή όσο και ο Γεράσιμος έχουν ρίζες από την Κεφαλονιά.

Η τελετή έγινε μπροστά στη θάλασσα και η νύφη έλαμπε από ευτυχία. Συγγενείς και φίλοι του αγαπημένου ζευγαριού ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για την μεγάλη μέρα.

Δείτε εδώ φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram η Ζωή Χωραφά και οι καλεσμένοι της:

 

 

 

 

Φωτογραφία: instagram/pgs_gr
Φωτογραφία: instagram/pgs_gr

«Στην πραγματικότητα ποτέ δεν το ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός» έχει τονίσει η ίδια. «Νομίζω πως ολόκληρη η ζωή μου ήταν στην σκηνή είτε με τις ροκ μπάντες στις οποίες συμμετείχα, είτε στις θεατρικές ομάδες του σχολείου, δεν ήταν κάτι που τους εξέπληξε», έχει πει σε συνέντευξή της.

Φωτογραφία: instagram/pgs_gr
Φωτογραφία: instagram/pgs_gr

«Ο κόσμος ξέρει ότι είμαι η κόρη του Γιώργου Χωραφά και αυτό του δημιουργεί την περιέργεια να με γνωρίσει. Είναι φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι επέλεξα να κάνω την ίδια καριέρα. Ωστόσο έχω την δική μου διαδρομή και υπάρχουν φορές που με παίρνουν για ρόλους και άλλες όχι. Και στις δύο περιπτώσεις έχει να κάνει μόνο με το αν ταιριάζω στο ρόλο και όχι με το ποιος είναι ο πατέρας μου» έχει δηλώσει η 29χρονη  στο περιοδικό Glam.

Διαβάστε επίσης: Η 28χρονη όμορφη κόρη του Γιώργου Χωραφά ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ