Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποχαιρετά τον πατέρα της -«Πάει μπαμπάκα μου, τέλειωσαν οι μάχες μας»

0
379

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέθανε ο πατέρας της ηθοποιού Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που ανάρτησε το δικό της «αντίο» στον λογαριασμό της στο Facebook.

Τα χαράματα της Κυριακής, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ανάρτησε στο Facebook ένα σύντομο κείμενο στο οποίο έγραφε: «Πάει μπαμπάκα μου, τέλειωσαν οι μάχες μας. Ειρήνη πια… μου έδωσες το βηματισμό στη ζωή και κοίτα που έφτασα. Ηρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας και να συνεχίσω μόνη μου. Σε συγχωρώ και θα σ’ έχω πάντα στο νου και στην καρδιά, να ’ναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει, και ν’ αναπαυθείς εν ειρήνη που τόσο ήθελες».
Οι δύσκολες σχέσεις της Κωνσταντίνας Μιχαήλ με τον πατέρα της

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είχε αναφερθεί στην αντιπαράθεση που είχε με τον πατέρα της, αφότου επέλεξε να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Δεν μιλούσα πολλά χρόνια με τον πατέρα μου, από κόντρα, ζούσα μια παρατεταμένη άγρια εφηβεία» έλεγε τότε.

Ο πατέρας της Κωνσταντίνας Μιχαήλ ήταν στρατιωτικός και σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια ήταν ιδιαίτερα αυστηρός. «Ζούσαμε σε ένα σπίτι με αυστηρούς νόμους και μεγάλη πειθαρχία. Ημουν ένα καταπιεσμένο παιδί που οργίαζε μέσα του. Για ενάμιση χρόνο από όταν του ανακοίνωσα ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο, το κρατήσαμε μανιάτικο και εγώ και εκείνος, δεν μιλούσαμε, δεν με έβλεπε…» είπε.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ θυμάται πως τα βρήκε και πάλι με τον πατέρα της, μετά την πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία. «Η ένωση της οικογένειας έγινε με την πρώτη μου δουλειά, το «Λάβ Σόρρυ» όπου εγώ χρειαζόμουν στήριξη ψυχολογική, ηθική αλλά και οικονομική. Τότε ξαναγύρισα στην πατρική στέγη» έλεγε σε παλιότερη συνέντευξή της.
Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ