Ο Σταύρος Νιάρχος αρραβωνιάστηκε την πρώην του Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα

0
1316

Ο Έλληνας κληρονόμος έκανε πρόταση γάμου στην Ρωσίδα καλλονή στο πάρτι των γενεθλίων της, ενώπιον πλήθους διασήμων ηθοποιών – Για φέτος προγραμματίζεται ο γάμος

Επισήμως αρραβωνιασμένοι είναι πλέον ο Σταύρος Νιάρχος και η Ρωσίδα Ντάσα Ζούκοβα. Ο Έλληνας κληρονόμος αποφάσισε να παντρευτεί με την πρώην σύζυγο του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς και της έκανε επισήμως πρόταση γάμου, την οποία εκείνη αποδέχθηκε.

Η πρόταση μάλιστα έγινε πρόσφατα, κατά την διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της Ζούκοβα στο νέο στέκι των σελέμπριτις Red Rooster στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, όπως μεταδίδει η Page Six της New York Post.

Μεταξύ των καλεσμένων μάλιστα λέγεται πως ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Λιβ Τάιλερ, η Τόρι Μπαρτς, ο Λάρι Γκαγκόζιαν και πολλοί άλλοι.

Η εφημερίδα επικαλείται πηγή κοντά στο ζευγάρι που δήλωσε πως «πρόκειται να παντρευτούν φέτος και προς το παρόν σχεδιάζουν όλες τις λεπτομέρειες».

Η Ντάσα Ζούκοβα ήταν επί δέκα χρόνια παντρεμένη με τον Ρώσο μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο έχει και δύο παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 2017 σε πολύ φιλικό κλίμα, ενώ διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

roman-dasha-ena

Την ίδια χρονιά που ανακοινώθηκε ο χωρισμός, λίγους μήνες μετά, η Ντάσα ξεκίνησε να βγαίνει με τον Νιάρχο, με τον οποίο γνωρίζονταν από παλαιότερα. Σύντομα η σχέση τους έγινε ρομαντική και το ζευγάρι αχώριστο.

Πρόσφατα είχαν παραβρεθεί στο γάμο της Κάρλι Κλος και του Τζος Κούσνερ στο Γουαϊόμινγκ, με παρέα τον Ορλάντο Μπλουμ και την Κέιτι Πέρι.

Προς το παρόν, η Ζούκοβα ζει σε ένα πολυτελέστατο σπίτι στο Άπερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης. Ο Νιάρχος είναι ιδιοκτήτης μιας ιστορικής έπαυλης στο Λος Άντζελες, του «Kronish House», ενώ πρόσφατα αγόρασε και την διπλανή έπαυλη, αξίας 15 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να επεκτείνει την ιδιοκτησία του.

niarxos02
Το ζευγάρι την Πρωτοχρονιά του 2018 στο Περού
niarxos04
Ο Σταύρος Νιάρχος με την πρώην αγαπημένη του Τζέσικα Χαρτ στη Μύκονο
niarxos05
Η πρώτη κοινή κοσμική τους εμφάνιση στο φιλανθρωπικό δείπνο The DKMS Love Gala 2018, στο φημισμένο «Cipriani» της Γουόλ Στριτ στη Νέα Υόρκη

Δείτε βίντεο: Ο Σταύρος Νιάρχος αρραβωνιάστηκε την πρώην του Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα

https://youtu.be/cvidxEuva7I

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ