Το δείπνο του Μητσοτάκη με την Μαρέβα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης | Η Μαρέβα φόρεσε ποδιά και άνοιξε φύλλο

0
269

Μετά τη συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στο Ηλέκτρα Παλλάς, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη για δείπνο σε εστιατόριο στην Καλαποθάκη

Σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γευμάτισε το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τη συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στο Ηλέκτρα Παλλάς, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη για δείπνο σε εστιατόριο στην Καλαποθάκη.

Mits1

Και αυτή τη φορά δεν έλειψαν οι φωτογραφίες για τον πρωθυπουργό, αφού Κινέζοι οι οποίοi βρίσκονταν εκείνοι τη στιγμή στο εστιατόριο ζήτησαν και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

Mits2

Πηγή: voria.gr

ΔΕΘ 2019: Η Μαρέβα φόρεσε ποδιά και άνοιξε φύλλο

mar00

Επίσκεψη σε γυναικείο αγροτικό συνεταιρισμό στη Θεσσαλονίκη – Οι αναρτήσεις στο Instagram

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύει στη Θεσσαλονίκη η σύζυγός του Μαρέβα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισκέφθηκε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου. Μάλιστα, δε δίστασε να βάλει ποδιά και να ανοίξει φύλλο μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες του συνεταιρισμού.

Το στιγμιότυπο ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ