Κώστας Βουτσάς: Η περιουσία που θα κληρονομήσει ο γιος του

0
1254

Ο Κώστας Βουτσάς είχε διακομισθεί επειγόντως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο «Αττικόν» και εισήχθη στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, «με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας», όπως ανέφερε το σχετικό ανακοινωθέν.

Γοητευτικός, πληθωρικός, στόφα μεγάλου ηθοποιού, ο Κώστας Βουτσάς διέγραψε τεράστια, επιτυχημένη καριέρα 70 ετών. Ήταν από τους σταρ που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο.

boutsas.jpg

Ο Κώστα Βουτσάς τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν μετά από καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού. Τελικά κατέληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/02/2020).

Στις αρχές του 2018, παρά το μεγάλο της ηλικίας του, είχε γίνει ξανά πατέρας αφού η τελευταία του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού, του χάρισε έναν γιο.

Ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι το δώρο της Αλίκης Κατσαβού, ο μικρός του γιος τους, του έχει χαρίσει επιπλέον 20 χρόνια ζωής! Ωστόσο, οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και ο ηθοποιός έχει αποφασίσει τι θα αφήσει στη νέα του οικογένεια μετά τον θάνατό του.

«Ο Κώστας ήθελε να του προσφέρει το συγκεκριμένο σπίτι καθώς μέσα σε αυτό περικλείονται όλες οι πρώτες στιγμές που έζησαν μαζί μπαμπάς και γιος και οι οποίες θα ακολουθούν τον Βουτσά για πάντα», δηλώνει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού στο περιοδικό «ΧΑΙ».

Όσο για τη σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού; Θα της αφήσει τη σύνταξή του, μιας και όλα τα υπόλοιπα έχουν πάει στα παιδιά του.

Η προσωπική του ζωή

Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγερ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Σάντρα (1972). Έχει άλλες δύο κόρες από τον δεύτερο γάμο του, με τη Θεανώ Παπασπύρου, τη Θεοδώρα (1977) και τη Νικολέτα (1979), με την πρώτη να ακολουθεί τα δικά του βήματα στο χώρο της ηθοποιίας.

 

Ο θετός γιος του (από προηγούμενο γάμο της τρίτης γυναίκας του Εύης Καραγιάννη, πρώην μοντέλου και ηθοποιού), Άνθιμος Ανανιάδης είναι επίσης ηθοποιός.

Το 2015, ο Κώστας Βουτσάς έκανε σχέση με τη 39 χρόνια μικρότερή του ηθοποιό, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

Πηγή: newsbomb.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ