Τροχαίο στο Survivor: Τραυματίστηκαν Ειρήνη Κολιδά και Μάριος Ιωαννίδης

0
1808
Survivor: Στο νοσοκομείο παίκτες από τους Μαχητές μετά από τροχαίο. Τι λέει ο ΣΚΑΪ;

Στο νοσοκομείο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών στο Survivor μετά από τροχαίο. Τι λέει ο ΣΚΑΪ;

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο Mάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Ειρήνη Κολιδά ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα οι παίκτες να τραυματιστούν, ευτυχώς όμως όχι σοβαρά. Η μεν Ειρήνη έχει χτυπήματα στα πλευρά και ο δε Μάριος στον αυχένα.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη μεταφορά τους στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου θα γινόταν η ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για την αποχώρηση.

Η κατάστασή τους όμως δεν είναι σοβαρή. Να διευκρινίσουμε ότι οι παίκτες στο νησί μετακινούνται και με αυτοκίνητα είτε για να πάνε στα σημεία που γίνεται το αγώνισμα κάθε φορά, είτε στο ιατρείο.

Θα δούμε κανονικά τους παίκτες στο σημερινό επεισόδιο σύμφωνα με πηγές από τον ΣΚΑΪ. Αναμένουμε από λεπτό σε λεπτό την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού για το περιστατικό.

Στο περιθώριο της σοκαριστικής είδησης που σας μεταφέραμε αποκλειστικά πριν λίγη ώρα, του τραυματισμού στο Survivor σε τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά η Ειρήνη Κολιδά και να τραυματιστεί ο Μάριος Πρίαμος, μιλήσαμε με τη μητέρα του Κύπριου παίκτη των Μαχητών, η οποία μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις και την συγκλονιστική επικοινωνία που είχε με τον γιο της πριν λίγες ώρες.

Μεταξύ άλλων, μας εξήγησε πως ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο και της αποκάλυψε πρώτος ότι έχει τρακάρει όντως, κάτι που θέλησε να είναι ο πρώτος που θα της το πει, προκειμένου να μην φοβηθεί τα χειρότερα, σε περίπτωση που το διάβαζε σε κάποιο site ή το άκουγε στην τηλεόραση.

«Μάνα σε παίρνω τηλέφωνο για να σου πω ότι έχω τρακάρει αλλά είμαι καλά.

Σε παίρνω εγώ για να μην το ακούσεις από αλλού και ανησυχήσεις.

Είμαι καλά, έχω χτυπήσει λίγο στον αυχένα, δεν έχω τίποτα ανησυχητικό. Θα μείνω στον Άγιο Δομίνικο ακόμα, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς»!

Survivor: Όλη η αλήθεια για το σοβαρό τροχαίο – Τι θα γίνει με Ειρήνη Κολιδά και Μάριο Ιωαννίδη

Survivor: Αναστάτωση έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες η είδηση για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο και στο οποίο τραυματίστηκαν παίκτες της ομάδας των «Μαχητών» του Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι παίκτες της ομάδας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ πιο σοβαρά τραύματα έχουν ο Μάριος Ιωαννίδης και η Ειρήνη Κολιδά.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Κολιδά έχει σπάσει τρία πλευρά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει χτυπήσει στον αυχένα.

kolida

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, και οι δύο παίκτες έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν κανονικά τη συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης.

Ωστόσο, για την Ειρήνη Κολιδά, αν και γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση και να μην αποχωρήσει, όλα θα κριθούν τις επόμενες ώρες, ανάλογα με τις οδηγίες των γιατρών.

ioannidis

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το συμβάν:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ και η εταιρία παραγωγής του Survivor ΑCUNMEDYA A.E οφείλουν να ενημερώσουν για τα ακόλουθα συμβάντα, τις οικογένειες  και τους φίλους των παικτών, καθώς και τους τηλεθεατές που έχουν αγαπήσει το SURVIVOR και παρακολουθούν τη ζωή και την  πορεία των συμμετεχόντων, μέσα από τα επεισόδια της εκπομπής.

Ένα τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ελαφρείς τραυματισμούς σε παίκτες της ομάδας των Μαχητών, οι οποίοι δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε  με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία.

Όλοι οι παίκτες που επέβαιναν στο βαν,  μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα για όλες τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της περιοχής, έχοντας δίπλα τους  επίσης το ιατρικό προσωπικό της Παραγωγής και το σύνολο των αρμοδίων της παραγωγής της εκπομπής.

Οι ιατρικές γνωματεύσεις, καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων – Ειρήνη Κολιδά, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης-,  οι οποίοι θα χρειασθούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερώσουν οι ίδιοι  τηλεφωνικά τα συγγενικά τους πρόσωπα για την κατάστασή τους.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για το ατύχημα από τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και οι ίδιοι οι Μαχητές θα εξιστορήσουν τα γεγονότα, όπως τα έζησαν και θα αποκαλύψουν πώς σκοπεύουν να συνεχίσουν στο  μέλλον.

Περισσότερες  αναφορές σχετικά με τις εξελίξεις, τις ανατροπές και την πορεία του παιχνιδιού, θα γίνουν επίσης απόψε, παρουσία και των δύο ομάδων».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ