Στην Υγειά μας: Ασλανίδου, Πρεζεράκου, μπότοξ, μίνι Ράνιας Κωστάκη, Παμπίνα Κοντέα [φωτο-ΒΙΝΤΕΟ]

1
3490

Πώς εμφανίστηκαν Ασλανίδου, Πρεζεράκου και Ράνια Κωστάκη στο Πασχαλινό Στην Υγειά μας;

Η εκπομπή Στην Υγειά μας σήκωσε αυλαία πριν την Ανάσταση σε κλίμα κατάνυξης, ενώ μετά τις 12 το σκηνικό άλλαξε με διασκέδαση.

Ξεχώρισαν η Μελίνα Ασλανίδου που τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ αρκετά σχολιάστηκε στο twitter η νέα της εμφάνιση μετά από τα μπότοξ.

Αγνώριστη και η Έρρικα Πρεζεράκου, της οποίας το πρόσωπο ήταν αρκετά φουσκωμένο.

Την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη με το καυτό της μίνι και το ακόμα πιο καυτό της τσιφτετέλι στο άκουσμα των Ψίθυρων Καρδιάς.

Τραγουδιστικά ξεχώρισε και η Παμπίνα Κοντέα, που απέδειξε γιατί έκανε καλά αποχωρώντας από το Star Academy.

Τραγούδησαν, διασκέδασαν και ανέβασαν το κέφι στα ύψη οι: Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μπέσυ Μάλφα, Αθηνά Οικονομάκου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Φάνης Μουρατίδης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Όθωνας Μεταξάς, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ιβάν Σβιτάιλο, Εύη Φραγκάκη, Ράνια Κωστάκη, Έλενα Παπαβασιλείου, Έρρικα Πρεζεράκου, Μιχάλης Μαρίνος, Παμπίνα Κοντέα, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μαρίνος Κόνσολος, Μαρία Κωνσταντάκη και Βασίλης Γιακουμάρος.

Αναστάτωσε το πλατό η Ράνια Κωστάκη! Χόρεψε τους Ψίθυρους Καρδιάς

Ράνια Κωστάκη
Το μίνι φόρεμα της άναψε φωτιές…

Η Ράνια Κωστάκη έχει ιστορία σε αυτή την εκπομπή…

Άναψε φωτιές η Ράνια Κωστάκη με τον σέξι χορό της!

Το βράδυ της Ανάστασης είπε ξανά «Στην υγειά μας βρε παιδιά» και ανέβηκε στην πίστα …για το καλό. Το τραγούδι που την έκανε να έρθει στο κέφι ήταν αυτή τη φορά οι «Ψίθυροι Καρδιάς» με τον Δημήτρη Μπάση στο μικρόφωνο. Απολαύστε το τσιφτετέλι της…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ