Αρχική Ειδήσεις Μαχαιρώματα Μικρή Μαντλίν: Το σπίτι που μαρτύρησε – Εδώ έμενε ο Γερμανός παιδεραστής

Μικρή Μαντλίν: Το σπίτι που μαρτύρησε – Εδώ έμενε ο Γερμανός παιδεραστής

0
436

Ξετυλίγεται το κουβάρι της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν μετά από 13 χρόνια.

Το θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν φαίνεται πως φτάνει προς το τέλος του μετά την κινητοποίηση των γερμανικών Αρχών για την ανεπίσημη ομολογία του Christian Brueckner ότι γνωρίζει την τύχη του παιδιού.

Η βρετανική Mirror δημοσίευσε σήμερα στην ηλεκτρονική της έκδοση φωτογραφίες-ντοκουμέντα από το σπίτι του Γερμανού παιδεραστή και βιαστή από το Αλγκάρβε, το μέρος όπου η οικογένεια Μακάν παραθέριζε τον Μάιο του 2007, όταν και η Μαντλίν εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τους γείτονές του, ο Γερμανός ήταν επιθετικός και νοίκιαζε ένα ρημαγμένο σπίτι στην περιοχή, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το Praia da Luz, το ξενοδοχείο από το οποίο εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

«Ζούσε εδώ χρόνια. Νοίκιασε το σπίτι από έναν Άγγλο. Επέστρεψε στην Γερμανία και μετά ήρθε ξανά. Ήταν πάντα επιθετικός. Μια μέρα εξαφανίστηκε χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα. Άφησε νομίζω και μερικά ενοίκια απλήρωτα», δήλωσε ένας γείτονας του Γερμανού στο Sky News.

Μέσα στο σπίτι υπήρχαν περούκες (!), ενώ προκαλεί ανατριχίλα το μέρος στο οποίο έμενε ο Brueckner, μέσα στην βρωμιά και την σκόνη. Εκεί πλέον επικεντρώνονται οι έρευνες, όπως και στα δυο οχήματα με τα οποία ο Γερμανός κυκλοφορούσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ