Kids Krav-Maga: για παιδιά γεμάτα υγεία, αυτοπεποίθηση & αγάπη για τη ζωή – Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

0
1838

To Kids Krav-Maga είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρέχει πρακτικές λύσεις και βοηθά τα παιδιά να είναι δυνατά και γεμάτα αυτοπεποίθηση με αγάπη για τη ζωή. Τα παιδιά αποκτούν μεθοδικά και διασκεδαστικά την ικανότητα να προστατεύουν τον εαυτό τους. Τα μαθήματα διαρκούν περίπου 1 ώρα και παραδίδονται μια φορά την εβδομάδα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας.

Κάθε μάθημα είναι γεμάτο με διασκέδαση και δραστηριότητες που αναπτύσσουν τις δεξιότητες των παιδιών όπως την ισορροπία, τη δύναμη, την ταχύτητα, την ευκινησία, το συντονισμό, την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό.

SELF DEFENCE


Στο Kids Krav-Maga τα παιδιά θα διδαχθούν πρακτικές λύσεις αυτοάμυνας για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από την άσχημη συμπεριφορά συμμαθητών τους (Bullying), το σκληρό παιχνίδι (σπρωξίματα, τραβήγματα), την ανάρμοστη συμπεριφορά (ακατάλληλα αγγίγματα), ακόμη και την απόπειρα απαγωγής.

Διδάσκουμε στα παιδιά να εντοπίζουν και να αναγνωρίζουν τον κίνδυνο, να χρησιμοποιούν τη φωνή τους, να τρέχουν για να διαφύγουν καθώς και κάποιες ήπιες και ασφαλείς λύσεις αυτοάμυνας για να προστατεύσουν τον εαυτό τους σε επικίνδυνες ή δυσάρεστες καταστάσεις.

LIFE SKILLS


Μέσα από το μάθημα τα παιδιά θα εκπαιδευτούν και θα ευαισθητοποιηθούν και σε άλλα αντικείμενα που θα τα βοηθήσουν στην καθημερινή τους ζωή , όπως είναι η προσεκτική διατροφή, η πυρασφάλεια, η οδική ασφάλεια, οι κίνδυνοι στο σπίτι (ρεύμα, εγκαύματα), η ασφάλεια σε εξωτερικούς χώρους με κόσμο (σε πολυκαταστήματα, μέσα μεταφοράς, στην παιδική χαρά, στη θάλασσα), η ασφαλή χρήση της τεχνολογίας (internet), η συναναστροφή με κατοικίδια (δάγκωμα σκύλου), όπως και ο σχολικός εκφοβισμός (Bullying) και ο κίνδυνος από μεγάλους άγνωστους ή όχι.

Τα θέματα ασφαλείας έχουν επιλεγεί μετά από λεπτομερή μελέτη των πιο κοινών αιτίων τραυματισμών και ατυχημάτων σε παιδιά.

Η παρακολούθηση του προγράμματος Kids Krav-Maga θα διδάξει στα παιδιά ζωτικής σημασίας πληροφορίες που μπορεί να τα κρατήσει ασφαλή και ίσως ακόμα και να σώσουν τη ζωή τους.

Το Kids Krav-Maga δίνει στα παιδιά μερικά απλά και πρακτικά εργαλεία για να προστατεύουν τον εαυτό τους έτσι ώστε να μπορούν ανέμελα και με αυτοπεποίθηση να χαίρονται τη ζωή.
οι μαθητής εξετάζονται κάθε εξάμηνο για τα επίπεδά τους.
Εκπαιδευτής: Γιώργος Χατζηαντωνίου
τηλ Επικοινωνίας 6946328587

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ