Λ. Αυγενάκης από Κω για διαγραφή Αντώναρου: Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, είναι απόφαση του Προέδρου την οποία σεβόμαστε και προχωράμε…» Τι απάντησε για Δήμο Κω/ Δημοτικές εκλογές

4
895

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε όλα τα θέματα που τέθηκαν από φορείς, πολίτες αλλά και τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ απάντησε στην σημερινή συνέντευξη τύπου στην Κω, στο ξεν. Kos Aktis ο Γραμματέας  της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης πλαισιωμένος από τον Βουλευτή Μ. Κόνσολα, τον πρ. Βουλευτή και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Γ. Παππά, τον Περιφερειάρχη του κόμματος Γ. Σωτηρόπουλο, την αναπληρώτρια Γραμματέα Οργανωτικού Αιγαίου Κ. Αδαμοπούλου και φυσικά τον Πρόεδρο της Δημοτικής ΤΟ Κω της ΝΔ, Κ. Χόνδρο για τον οποίο ο κ. Αυγενάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια με αφορμή την επιτυχία της χθεσινής εκδήλωσης λέγοντας πως με το έργο και τη δραστηριότητά του είναι μέσα στους 10 καλύτερους Προέδρους Δημοτικών ΤΟ του κόμματος πανελλαδικά.

Αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα θέματα που τέθηκαν με επιμονή των δημοσιογράφων στο θέμα της ημέρας που δεν είναι άλλο από την διαγραφή του κ. Αντώναρου απαντώντας λακωνικά «σε ότι αφορά τη διαγραφή του κ. Αντώναρου δεν έχω να σχολιάσω κάτι είναι απόφαση του Προέδρου την οποία σεβόμαστε και προχωράμε…» Αρνούμενος επίσης να απαντήσει σε ερώτημα αν δρομολογεί εξελίξεις η απόφαση αυτή διαγραφής του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και στενού συνεργάτη του πρ. Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

Ως γνωστό  ο κ. Αντώναρος επανήλθε με νέα ανάρτηση, μετά την είδηση της διαγραφής του, στην οποία ενημερώνει για την επικοινωνία που είχε με τον Γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι την διαγραφή του την έμαθε από τον Τύπο και επιμένει ότι η διαδικασία  που ακολουθήθηκε για τη διαγραφή του είναι άκυρη.

Συγκεκριμένα ο κ. Αντώναρος έγραψε:

«Για ενημέρωση: Νωρίτερα σήμερα έστειλα γραπτό μήνυμα στον Γραμματέα κ. Λευτέρη Αυγενάκη με το οποίο τον καλώ να συγκαλέσει εγκύρως και βάσει των σχετικών καταστατικών διατάξεων τα αρμόδια όργανα του κόμματος. Μέχρις ότου συμβεί αυτό, θεωρώ την δια του τύπου ανακοινωθείσα «διαγραφή» μου άκυρη, ανυπόστατη και αντικαταστατική»

Τα υπόλοιπα θέματα στα οποία απάντησε ο κ. Αυγενάκης: μεταναστευτικό, μειωμένος ΦΠΑ, τέλος διανυκτέρευσης, ψηφοδέλτιο ΝΔ, επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στην Κω και τι θα κάνει η ΝΔ στις δημοτικές εκλογές στον δήμο της Κω.

Οι απαντήσεις σε ότι αφορά τα πρώτα θέματα κινήθηκαν στο ίδιο πλαίσιο που απάντησε και χτες στους φορείς με το θέμα του μειωμένου ΦΠΑ να είναι λίγο ασαφές μιας και θα εξαρτηθεί από τις δυνατότητες που υπάρχουν για επαναφορά τους και όπως τόνισε χαρακτηριστικά δεν μπορούμε να λέμε και να δεσμευόμαστε για πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε όπως η σημερινή κυβέρνηση. Για το θέμα του τέλους διανυκτέρευσης τόνισε ότι μόνο ζημιά θα κάνει κι αυτό στον τουρισμό και παρέπεμψε στον αρμόδιο Τομεάρχη τουρισμού Μ. Κόνσολα.

Για δε το ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Δωδ/σα και τις διαρροές στον τύπο σχολίασε ότι ο τύπος κάνει τη δουλειά του όμως τον τελικό λόγο θα τον έχουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος και ο Πρόεδρος δηλώνοντας ετοιμότητα για οποτεδήποτε προκηρυχθούν εκλογές.

Στο ερώτημά μας τι θα κάνει η ΝΔ στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Κω απάντησε ότι συνολικά γίνεται μια προσπάθεια καταγραφής έργου και αξιολόγησης των σημερινών δημάρχων. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, αναζητούμε προσωπικότητες, ανεξάρτητα αν είναι μέλη ή όχι του κόμματός μας. Επαναλαμβάνοντας ότι η ΝΔ θέλει ένα πλαίσιο πολύ πιο εκσυγχρονισμένο καθώς και τη δέσμευση για κατάργηση της απλής αναλογικής σε περίπτωση τελικά που ο κ. Σκουρλέτης μετά τις 50-60-70 εξαγγελίες του την εφαρμόσει τελικά…

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ευχομαι να εισαι πιτσιρικας και να μην εχεις οικογενεια.Τι συγκρινεις ρε βλακα?Με υποκειμενα ζωα σαν εσενα εξηγειτε γιατι η Νεα Ελλαδα εχει φτασει εδω…να ειναι το ανεκδοτο ολου του πολιτισμενου κοσμου.

  1. ΜΕ 10000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ