ΝΔ Κω: Οι Κώοι δεν ενδιαφέρουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ («Αρρωστήστε με ραντεβού…)

7
2105

 

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Νοσοκομείου του νησιού μας για άλλη μια φορά αποδεικνύει την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης να εξασφαλίσει έστω και τα βασικά για την υγεία των πολιτών της.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Κως δεν είναι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, ότι οι Κώοι δεν είναι πολίτες που ενδιαφέρουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε φροντίσει να δημιουργηθεί παράρτημα του ΕΚΑΒ στην Κω και είχε εξασφαλίσει τη σύναψη συμβάσεως με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Η σύμβαση έληξε τον περασμένο Νοέμβριο και η κυβερνητική αδιαφορία οδήγησε την Κω να έχει μόλις μια βάρδια ΕΚΑΒ.
Ουσιαστικά, ο κατά τα λοιπά λαλίστατος αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Πολάκης προτρέπει τους Κώους να αρρωσταίνουν με ραντεβού!
Επιπλέον, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιδεικνύοντας την αναλγησία της προκήρυξε μόλις 2 θέσεις ΕΚΑΒ για την Κω έναντι των 8 που έχει ανάγκη. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι ενέργειες της κυβέρνησης έχουν αυξήσει τις υγειονομικές ανάγκες του νησιού μας.
Και εμείς αναρωτιόμαστε πού είναι οι 55 γιατροί που έταξε τον Μάρτιο 2016 ο κ. Καματερός από το κέντρο υγείας της Αντιμάχειας; Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση για την κάλυψη των αναγκών και των ελλείψεων του νοσοκομείου μας;
Πήρε λιγότερο από 1 χρόνο στους κυβερνώντες να ξεχάσουν τις βαρύγδουπες υποσχέσεις τους και στη υγεία. Αλλά γιατί όχι…. Άλλωστε, στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χρειάστηκαν μόλις 2 χρόνια για να μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.

Τοπική Οργάνωση Κω
Νέας Δημοκρατίας

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Το χρονικό του εποικισμού της Ελλάδος».ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 1

    Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Π. Ρωμανός στο προηγούμενο άρθρο του με θέμα το ζήτημα της Μαζικής Μετανάστευσης 2016, επισήμανε, ανέλυσε και παρέθεσε σειρά στοιχείων αποδεικνύοντας και στον πιο δύσπιστο αλλά λειτουργικά σκεπτόμενο αναγνώστη ότι οι μαζικές μετακινήσεις ασιατικών και αφρικανικών πληθυσμών στην Ευρώπη δεν είναι κάποια φυσική εξέλιξη, απόρροια των πολεμικών συγκρούσεων αλλά υλοποίηση συγκεκριμένου σχεδίου στο οποίο συμμετέχουν κυβερνήσεις κρατών και θεσμοί, μυστικές υπηρεσίες, ΜΚΟ με πακτωλό χρημάτων, πολυεθνικές εταιρείες και ότι άλλο απαρτίζει την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ. http://www.freepen.gr/2016/08/blog-post_94.html?spref=fb

    • η ΝΔ έφαγε 221 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει επιστρέψει δεκάρα. Με αυτά τα λεφτά θα μπορούσε να προσληφθούν πολλοί για το ΕΚΑΒ. Ας αρχίσει να πληρώνει τα χρέη της για να δούμε την αξιοπιστία της

  2. «Το χρονικό του εποικισμού της Ελλάδος».ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.http://www.freepen.gr/2016/08/blog-post_94.html?spref=fb

    Στο επισυναπτόμενο νέο άρθρο-ανάλυση του, προχωράει και καταδεικνύει τα τραγικά αποτελέσματα της Μαζικής Μετανάστευσης στην χώρα μας και τους πολίτες της με τον διαφωτιστικό τίτλο «Το χρονικό του εποικισμού της Ελλάδος». Αυτό που συμβαίνει σήμερα όμως, είναι η κορύφωση μιας μακρόχρονης προσπάθειας βίαιης αλλαγής/αντικατάστασης του πληθυσμού της Ελλάδας (και της Ευρώπης) ώστε να καταλήξει μια πολύ-πολιτισμική κοινωνία στα Αμερικάνικα πρότυπα που θα την καταστήσει απόλυτα ελεγχόμενη.Προτείνουμε ολόθερμα, σε όποιον ακόμα μπορεί να συλλογάται ελεύθερα, να αναγνώσει όλο το άρθρο αν και μακροσκελές. Μόνο να κερδίσει έχει … Αλλά και αν ακόμα δεν είναι διατεθειμένος για την πλήρη ανάγνωση, ας σταθεί στο κεφάλαιο 11, «Το δικαίωμα να έχεις πατρίδα» … Ειδικά αν νιώθει Αριστερός … Και ας επιτρέψει στον εαυτό του να στοχαστεί αληθινά αλλά και να νιώσει έως το βαθύτερο κύτταρό του τι πραγματικά σημαίνει Ανθρωπισμός!

  3. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

    ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ.

  4. Μπλα μπλα μπλα και πράξεις μηδέν θέλουμε και τουρισμό… βρε αν ήξεραν οι τουρίστες σε τι κίνδυνο βάζουν τη ζωή τους ερχόμενοι στην Κω δεν θα πατούσα ποτέ το πόδι τους. Γιατροί στα όρια της εξαθλίωσης που παλεύουν χωρίς μηχανήματα, ένα νοσοκομείο χωρίς τα στοιχειώδη υλικά και καθαριότητα μηδέν περιμένοντας από ιδιωτικές δωρεές έστω να υπολειτουργίσει . Αίσχος και ντροπή σε όλους τους άτιμους πολιτικούς αυτής της χώρας

  5. Όχι φίλε μου δεν τους ψήφισα … εδώ και πολλές τετραετίες αποφεύγω αυτό το σπορ της ψήφου. Βλέπεις όλοι οι πολιτικοί μας θεωρώ ότι έχουν την ίδια μούρη … καμία διαφορά από κανέναν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ