ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε εορταστική ατμόσφαιρα η ένταξη του Συλλόγου Θεσσαλών Κω στην Πανελλήνια Συνομοσπονδία | Σειρά δράσεων & συνεννόηση με νέα Δημ. Αρχή για την ματαιωθείσα εκδήλωση

1
2994
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε στο Τσιπουράδικο της Θάλειας η συνάντηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Δρ. Στέφανου Κούτρα με την Πρόεδρο και το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Θεσσαλών Κω «ο Θεσσαλικός Κάμπος» (παρουσία και του Προέδρου Θεσσαλών Ελευσίνας Γαληνού Παρζακώνη ο οποίος βρίσκεται επίσης για διακοπές στην Κω).

Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του χορευτικού τμήματος του συλλόγου Θεσσαλών Κω «ο Θεσσαλικός κάμπος».

Ο κ. Κούτρας τόνισε ότι η Πρόεδρος των Θεσσαλών Κω Άνα Κουλούρα και οι συνεργάτες της πραγματοποιούν ένα πολύ σπουδαίο έργο σε ότι αφορά την προβολή και τη διάδοση της Θεσσαλικής παράδοσης.

Η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Θεσσαλών θα ενισχύσει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Θεσσαλών Κω με εμφανίσεις του χορευτικού στο εξωτερικό και αντιστοίχως των χορευτικών Θεσσαλικών συγκροτημάτων από Ευρώπη, Αυστραλία, Αμερική, Καναδά κλπ στην Κω.

Επίσης σε συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να γίνει συνεννόηση ώστε να πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα εκδήλωση αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη (ήταν να γίνει στην Ευαγγελίστρια).

Ακόμα στις φετινή εκδήλωση 24 Νοεμβρίου για την 138η επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλίας ο Σύλλογος Θεσσαλών Κω θα ηγηθεί του τιμητικού αγήματος στη Βουλή.

Επίσης θα οργανωθούν σειρά δράσεων με επιστημονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ