ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η τιμητική εκδήλωση για την Επίτιμη Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Κω Α. Κατσίλη

1
1436

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, του Βουλευτή Ι. Παππά, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Σ. Βλάχου, του Επάρχου Ι. Καμπανή, του Καθηγητή Λαογραφίας Μ. Αλεξιάδη και πολλών μελών και φίλων του Λυκείου Ελληνίδων Κω πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στο ξεν. Κως η τιμητική εκδήλωση για την Επίτιμη Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Κω Α. Κατσίλη.

Η κ. Κατσίλη είναι η δεύτερη Επίτιμη Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Κω μετά την αείμνηση

Την εκδήλωση παρουσίασε η νέα Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Κω Σταματία Φάκκου, ενώ η Ειδική Γραμματέας E. Τσάμπαλα διάβασε τα μηνύματα της Προέδρου του κεντρικού Λυκείου Ελληνίδων και του Πανεπιστημιακού Αχ. Κουτσουράδη και η Γενική Γραμματέας Σ. Παρισίδη αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο της τιμώμενης καθώς και για την 43χρονη προσφορά της στο Λύκειο Ελληνίδων.

Τέλος συγκινημένη η κ. Κατσίλη παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από την νέα Πρόεδρο και δέχθηκε τις ευχές και τα συγχαρητήρια όλων των παρισταμένων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΩ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΤΣΙΛΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΥΝΗΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ