ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στον Διεθνή Διαγωνισμό Berliner Wein Trophy: Μαλαγουζιά Sauvignon blanc 2017 και Δίκαιος Οίνος, Αθήρι Ασύρτικο 2017 των Αμπελώνων Τριανταφυλλοπούλου

1
1073

To  νέο  έτος , 2018  ξεκινά δυναμικά ,  για τα κρασιά του Κτήματος Τριανταφυλλοπούλου. Διεθνείς διακρίσεις  για τη Μαλαγουζιά  Sauvignon blanc 2017  και  το Δίκαιος  Οίνος, Αθήρι Ασύρτικο 2017, τα οποία  βραβεύτηκαν με χρυσά  μετάλλια  στον διεθνή  Διαγωνισμό  Berliner Wein Trophy  2017.

Η επιβράβευση όλων των προσπαθειών της οικογένειας Τριανταφυλλόπουλου και των συνεργατών του  κτήματος  έρχεται με διακρίσεις  σε  έναν  από τους πιο σημαντικούς και μεγάλους  διεθνείς διαγωνισμούς. Ο διεθνής διαγωνισμός Κρασιού του Βερολίνου είναι ένας από  τους πιο σεβαστούς διαγωνισμούς στον χώρο του κρασιού . Ο διαγωνισμός αυτός εποπτεύεται από τον  OIV (International Organisation of Vine and Wine) ο οποίος   είναι  ο Διεθνής Οργανισμός Οίνου και Αμπέλου.

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/03/Berliner-wein-Gold-με-μπουκάλι-Μαλαγουζιά.pdf» title=»Berliner wein Gold με μπουκάλι Μαλαγουζιά»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/03/Berliner-wein-Gold-με-μπουκάλι-Δίκαιος.pdf» title=»Berliner wein Gold με μπουκάλι Δίκαιος»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/03/ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ.pdf»]

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητηρια που για ακομη μια φορα τα κρασια της ΟΙΝΑΜΠΕΛΟΣ δικαιωνουν απολυτα τον στοχο που εθεσαν στο ξεκινημα τους με το οραμα του Αντωνη Τριανταφυλλόπουλου για τιποτα λιγοτερο απο το καλυτερο κρασι! Αναδειξη που δίνει δυναμη στην οικογενεια και μια νεα δυναμικη στο νησι της Κω βάζοντας το αναμεσα στις καλυτερες οινοπαραγωγικες περιοχες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ