Ζωντανή μουσική και κιν/φος επιστημονικής φαντασίας 13 Απριλίου ώρα 21:00, Θέατρο Σφαγείο

0
71

Ζωντανή μουσική, με παράλληλη προβολή αποσπασμάτων ταινιών επιστημονικής φαντασίας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 21:00 το βραδυ με ελεύθερη είσοδο, στο Θέατρο-Πολυχώρο Σφαγείο.

Οι MOb (Orange Tip) είναι ένα νέο jazz σχήμα που τοποθετείται στον ευρύτερο χώρο της πειραματικής jazz, και πιο συγκεκριμένα εκεί που η σύγχρονη jazz συναντά την ηλεκτρονική μουσική. Ο ήχος του group προκύπτει μέσα από την σύζευξη του ακουστικού jazz χρώματος με τεχνικές, όργανα και ήχους δανεισμένους από την ambient και noise ηλεκτρονική παράδοση (synthesizers, εφφέ, λούπες, drones) Οι συνθέσεις του γκρουπ είναι βασισμένες σε ανοιχτές και αφαιρετικές φόρμες, με τονικές αλλά και ατονικές μελωδικές γραμμές, ενώ ο αυτοσχεδιασμός ισορροπεί ανάμεσα στη μελωδία και στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών ηχοχρωμάτων.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κω – ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ιδρύθηκε το 1979 και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας – ΟΚΛΕ. Κάθε χρόνο διοργανώνει σινεφίλ χειμερινές προβολές στο νησί της Κω και φεστιβαλικές εκδηλώσεις κινηματογράφου τα καλοκαίρια, επίσης στο παρελθόν διοργάνωσε συναυλίες με σημαντικούς δημιουργούς.

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση που υλοποιείται από την ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ και τους MOb (Orange Tip) σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Θεάτρου Πολυχώρου Σφαγείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ