Γ.Ν.Κ.Υ. ΚΩ: Ευχαριστίες προς τους παρακάτω συμπολίτες μας

5
2814

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ  ΤΟΥ Γ.Ν.Κ.Υ. ΚΩ

 

 

Εκ  μέρους  όλων των εργαζομένων στο ΓΝΚΩ εκφράζουμε δημόσια  ευχαριστίες  σε Πολίτες και Φορείς που ανταποκρίθηκαν σε αιτήματά μας  προκειμένου να  υπερβούμε  χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες στην κάλυψη άμεσων αναγκών του Νοσοκομείου μας.

  1. Τον ραδιοφωνικό σταθμό «΄Εκφραση 97» και το ΙΕΚ ΑΝΚΟ για την δωρεά 4 πιεσόμετρων ,2 συμβατικών και 2 ηλεκτρονικών , αξίας περιπου 220 ευρω, από χρήματα κοινής χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης
  2. Την κ. Διονυσία Πάχου για δωρεά συσκευής έγχυσης  αναλγητικών φαρμάκων αξίας 1000 ευρω στην μνήμη του συζύγου της Γιάννη
  3. Τον κ. Νόμπιλε για την διάνοιξη εξόδου κινδύνου από το Χειρουργείο, σύμφωνα με υποδείξεις της Τεχνικής Υπηρεσίας μας και της Πυροσβεστικής
  4. Το κ.Ν. Μωρέ για την τοποθέτηση κινητού διαχωριστικού μεταξύ Χειρουργείου-Παθολογικής κλινικής
  5. Τον κ.Κ.Κωστογλάκη για την εθελοντική εργασία του στην καθημερινή  κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου μας  σε τραυματιοφορείς
  6. Την Ε.Ο.Δ. Παρ/μα Κω για την προθυμία  συμμετοχής  της στο έργο των τραυματιοφορέων, βάσει των  δυνατοτήτων της

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε :

 

  1. Στην Δημοτική Αστυνομία και στο  Εργοτάξιο του Δήμου για την υλοποίηση  αιτήματός μας στην  Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου σχετικά με απαγόρευση του παρκαρίσματος στην είσοδο από την οδό Βενιζέλου ώστε να είναι δυνατή η προσέλευση μεγάλων οχημάτων (π.χ. πυροσβεστικής, γερανούς κ.α.)σε περίπτωση πυρκαγιάς και εγκλωβισμού κλινήρων ασθενών.(Παρακαλούμε τους Συμπολίτες μας να σεβαστούν την απαγόρευση και να μην πιάνουν τις θέσεις ΑΜΕΑ)
  2. Στην Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου « Γονείς στην Κω Μοιράζονται» για την διάθεση του ποσού 4.100 ευρω από δράσεις του προκειμένου να δοθούν για  χωροταξική (ανα)διαμόρφωση και ποιοτική αναβάθμιση της  παιδιατρικής κλινικής-στην παλιά ή άλλη πλεονεκτικότερη θέση στον όροφο- ώστε  η νοσηλεία των μικρών ασθενών να πληροί βασικές προϋποθέσεις αλλά και να είναι κίνητρο για την προσέλκυση ιατρικού –νοσηλευτικού Προσωπικού.
  3. Στον κ.Β.Μιαούδη, Τεχνολόγο τροφίμων (πιστοποίηση ΙSΟ ) για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα μας για υπόδειξη χωροταξικών και εξοπλιστικών βελτιωτικών αλλαγών στα πεπαλαιωμένα και ξεπερασμένης τεχνολογίας Μαγειρεία του Νοσοκομείου μας, προκειμένου να καλύπτονται οι βασικές Προδιαγραφές  Υγιεινής στην αλυσίδα παρασκευής –διανομής τροφής καθώς και στην ασφάλεια των εργαζομένων.
  4. Να ενημερώσουμε με την ευκαιρία ότι έχουμε απευθυνθεί σε ευαισθητοποιημένο κοινωνικά τοπικό Σύλλογο (με μεγάλη εθελοντική δραστηριοποίηση κατά του καρκίνου) καθώς και σε επιφανείς Ξενοδόχους για οικονομική στήριξη της υγιεινής /ασφαλούς αναβάθμισης των μαγειρείων του Νοσοκομείου μας και ευχαριστούμε προκαταβολικά για εξέταση των δυνατοτήτων υλοποίησης αυτού του στόχου.

 

Με τον διορισμό του νέου Διοικητή αναμένονται και νέοι σχεδιασμοί  για βελτίωση  των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας. Ευχαριστούμε όλους τους παραπάνω για την έμπρακτη συμβολή τους  στην προσπάθεια βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας  και ζητάμε την κατανόηση  των Πολιτών για τυχόν ατυχείς  στιγμές που η ένταση της δουλειάς μας  μπορεί να πυροδοτεί στην καθημερινή επαφή μας .

 

Η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας

Εκτελούσα χρέη Διοικητή

Ελλη Καρανίκα

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφαντος ο νεος διοικητης.τι γινεται?ειναι δυνατον να μην εχει παρει ακομα φεκ ο διορισμος του?νομιζω κ στην καλυμνο το ιδιο γινεται.μονο λερο κ ροδο δουλευουν κανονικα.ξερει κανεις ν απαντησει σ αυτο?

  2. Γιατί τόση πρεμούρα για την άφιξη του νέου διοίκητη;
    Η Ελλη τα πάει μια χαρά,σίγουρα καλύτερα από πολλούς προηγούμενους.
    Αυτά γραμμένα από ένα προμαζεμα,που νοιωθει κωος,αγαπά την κω και ξέρει τα του νοσοκομείου πολύ καλά.

  3. Όπως διαβάζω μαθαίνω ότι η κ. Καρανίκα είναι Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας. Ο Διοικητής είναι άλλη υπόθεση και ναι δεν έχει λάβει ακόμη τον διορισμό του.

  4. Ώρα είναι να κατηγορήσεται την Έλλη ως διπλοθεσητη.Γραψτε και ένα μπράβο σε σωστές προσπάθειες,εκείνη μόνο ευχαριστεί χωρίς να προβάλλεται,εσύ μόνο κριτική.

  5. να ζητιανεύουν για να λειτουργήσει το Νοσοκομείο μας. Οι τοπικοί βολευτές των τελευταίων δεκαετιών μόνο για σφαλιάρες είναι. Δεν έχουν προσφέρει τίποτα στο νησί, ειδικά στο θέμα της υγείας. Όλα αυτά που ζητάνε είναι υποχρέωση του υπουργείου υγείας και του κράτους να τα διαθέσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ