Βράβευση του Kaseta στα κορυφαία Cafe Bar στην Ελλάδα! Best Greek Food Awards: Στα 20 καλύτερα καταστήματα Πανελλαδικά στην κατηγορία Coffee & Drinks

0
1356

Βράβευση του Kaseta στα κορυφαία Cafe Bar στην Ελλάδα!

Στη #Κω βρίσκεται ένα από τα κορυφαία #coffee and #drinks της Ελλάδας για το 2020.

Το Kaseta βραβεύτηκε από τα Best Greek Food Awards σύμφωνα με τις κριτικές των επισκεπτών από το σύνολο των κορυφαίων μηχανών αναζήτησης. #BGFA2020 #BestGreekFoodAwards #coffee #kos #kaseta #kasetakos

* * Best Greek Food Awards είναι ο μοναδικός θεσμός στην Ελλάδα που στηρίζεται στις αυστηρές κριτικές των επισκεπτών σε επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την χώρα.

Είναι ο μόνος και πιο πρωτότυπος θεσμός εστίασης, αφού συλλέγει και επεξεργάζεται για 300 ημέρες ότι κριτική (θετική ή αρνητική) καταγράφουν οι μηχανές αναζήτησης, όπως το google, το tripadvisor, το fourwquare, το ask4food, τα social media αλλά και δεκάδες άλλες μικρότερες μηχανές αναζήτησης Παγκοσμίως, βγάζοντας ένα ασφαλές και «διάφανο» αποτέλεσμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Κατόπιν, το τεχνικό και ερευνητικό/δημοσιογραφικό επιτελείο αξιολογεί την ποιότητα των διακριθέντων και βγάζει τους τελικούς νικητές της χρονιάς.

Η επιχείρησή σας πέρασε όλες τις μετρήσεις του θεσμού μας και βγήκε ως μια από τις κορυφαίες στην κατηγορία του για το έτος 2020

KASETA

Η ανακοίνωση του καταστήματος:

Το Kaseta από την Κω βραβεύτηκε ανάμεσα στα κορυφαία Cafe Bar πανελλαδικά

Το Kaseta έχει την χαρά να σας ενημερώσει ότι χρόνια προσπαθειών και αγάπης από το προσωπικό, τους πελάτες και τη διεύθυνση, αναγνωρίστηκαν φέτος με αποτέλεσμα να αναδειχθεί στα 20 καλύτερα καταστήματα Πανελλαδικά στην κατηγορία Coffee & Drinks.

Για εμάς εκτός από τιμή αποτελεί και δέσμευση για το μέλλον αυτή η διάκριση που αντανακλά όχι μόνο στο Kaseta αλλά και στο νησί της Κω.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρέα και την υποστήριξη σε αυτή την επένδυση ζωής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ