ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω – ΑΟ ΒΑΘΥ 1-3 – Μεγάλη νίκη εκτός έδρας (Pics-Vid)

0
651

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Α.Ο Βαθύ που επικράτησε με 1-3 του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω για την 5η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων. Ο Σιούλας είχε δώσει προβάδισμα για την ομάδα του Ομίλου αλλά οι Καλύμνιοι με τέρματα απ’ τους Μεϊμάρη (πεν.), Σταύρου και Μουσσά πήραν τη νίκη ενώ έχασαν και πέναλτι στο 34’ με τον Μεϊμάρη.

Εικόνα

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 13’ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μετά από ωραία προσπάθεια και πλασέ του Σιούλα απ’ τα αριστερά ο οποίος έκανε έτσι το 1-0.

Οι Καλύμνιοι κατάφεραν στο 26’ να φέρουν το ματς στα ίσια όταν ο Αποστολόπουλος ανέτρεψε τον Μεϊμάρη και ο Καραπιπέρης έδειξε την άσπρη βούλα με τον Μεϊμάρη να κάνει το 1-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν και άλλο πέναλτι σε ανατροπή του Μεϊμάρη απ’ τον Βρέττη όμως ο Αποστολόπουλος απόκρουσε την εκτέλεση του Μεϊμάρη με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν για να πιέσουν ωστόσο στην κόντρα ο Α.Ο Βαθύ κατάφερε με μια υπέροχη κούρσα του Σταύρου στο 56’ να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 1-2.

Ο Όμιλος πήρε μέτρα, έψαξε το γκολ αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό και ο Α.Ο Βαθύ έκλεινε καλά τους διαδρόμους και έψαχνε στην αντεπίθεση τον τρόπο για να κλειδώσει τη νίκη.

Στο 85’ μάλιστα το κατάφερε όταν ο Μουσσάς απ’ τα αριστερά με υπέροχο διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Αποστολόπουλου για το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον Όμιλο να έχει δοκάρι στο 89’ με τον Ρήγα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο κορυφαίος

Ο Μεϊμάρης ήταν εξαιρετικός στις θέσεις που έπαιρνε σαν σέντερ φορ, κέρδισε δύο πέναλτι και βοήθησε αρκετά την ομάδα του για να πάρει το «διπλό».

Διαιτησία

Καλοί σε γενικές γραμμές οι Καραπιπέρης, Παγώνας και Δημόπουλος.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω: Αποστολόπουλος, Καμπεράι, Κότζα (65’ Μάρη), Μέξι (46’ Ζαμάγιας),(58’ λ.τ Τσάτσα), Ρήγας, Κιοσέ, Σιούλας, Χατζηδημήτρης, Βρέττης, Λάντζιος, Θωνιάτης.

Α.Ο Βαθύ: Μελάς, Γιαμαίος, Φράγκος, Πασχάλης, Βρουβής, Μουταφίδης, Παπαμιχάηλ, Μουσσάς (90’ Χατζηδάκης), Σταύρου (65’ Σαγρές), Μεϊμάρης (77’ Χατζησμάλης), Μαλλιάς (88’ Ασπράς)

ΒΙΝΤΕΟ Στέργος Χατζηστέργος:

Πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ:

http://www.giafkasports.gr/local/soccer/item/55323-fwtoreportaz-ap-to-a-o-athlopaidiwn-kw-g-s-a-o-vathu

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ