Ο Χρήστος στο club του Παραδείσου… «Έφυγε» σε ηλικία 44 ετών ο Χρήστος Τζανάρας

0
3815

«Έφυγε» σε ηλικία 44 ετών ο Χρήστος Τζανάρας

 

 
Η μέρα που ξημέρωσε για την οικογένεια της ΑΕΛ και την κοινωνία της Λάρισας είναι θλιβερή. Ο Χρήστος Τζανάρας, ένας από τους πιο αγνούς φιλάθλους της ΑΕΛ και του ποδοσφαίρου ξεκίνησε το ταξίδι του για το club του Παραδείσου…Ο Χρήστος «έφυγε» στις 7 το πρωί σε ηλικία 44 ετών, έχοντας δώσει μία αντρίκια, παλικαρίσια μάχη με την επάρατο. Σ αυτήν τη μάχη προσπάθησε να είναι κοντά στην οικογένειά του και στην αγαπημένη του ομάδα, δίνοντας πάντα το στίγμα ενός πραγματικού φιλάθλου, εκφράζοντας την εικόνα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού όπως πραγματικά πρέπει να είναι.

Καλό ταξίδι Χρήστο…

Η «Θ.Τ.» και το αθλητικό τμήμα θέλουν να εκφράσουν τα ειλικρινή τους συλληπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου, στη σύζυγό του Νικολέτα και στις δύο κόρες του…

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ για την απώλεια του Χρήστου: «Με οδύνη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Χρήστου Τζανάρα, που έδωσε τη γενναία μάχη αλλά τελικά νικήθηκε. Χάσαμε έναν φίλο, ένα μέλος μας, έναν ένθερμο φίλαθλο της ομάδας μας. Χάθηκε σε νεότατη ηλικία ένας οικογενειάρχης και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ από την πλευρά της επισημαίνει: «Η μάχη ήταν άνιση, αλλά σαν γνήσιος «βυσσινής» πολεμιστής δεν εγκατέλειψε τις επάλξεις ποτέ. Εκεί πάνω έπεσε σφιχταγκαλιασμένος με τα διακριτικά της αγαπημένης μας ομάδας.

Η οικογένεια της ΑΕΛ νιώθει απροσμέτρητη θλίψη για την αποδημία του φλογερού φίλαθλου και συνοπαδού Χρήστου Τζανάρα. Το στεφάνι που θα καταθέσει η ΠΑΕ στη μνήμη του και το αίτημα για ενός λεπτού σιγή στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, είναι η ελάχιστη τιμή απέναντι στην μνημειώδη φίλαθλη διαδρομή του.

Αντίο Χρηστάρα, αντίο θρυλικέ «Κλαρκ Μαν». Μην ξεχάσεις τους χαιρετισμούς μας σε όλα τα «βυσσινί» αδέλφια στο κλαμπ του παραδείσου».

Ο Χρήστος στο club του Παραδείσου...πηγή thessaliatv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ