ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ασφενδιού στο δίκτυο σχολών του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ | Η βραδιά παρουσίασης στο ξεν. Ήλιος

1
656
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Και επίσημα στο δίκτυο σχολών  του Ατρομήτου ανήκει από σήμερα το απόγευμα η ακαδημία της Αναγέννησης Ασφενδιού αφού έγινε η επίσημη παρουσίαση, με την παρουσία του υπευθύνου των σχολών του κυρίου Τόλη Αποστόλου.

Ρεπορτάζ: giafkasports.gr

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των «πρασίνων» κύριος Ξενικός που ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, τόνισε πόσο σημαντική είναι αυτή είναι η συνεργασία για την Αναγέννηση ενώ πριν δώσει τον λόγο στον υπεύθυνο ακαδημιών του συλλόγου τίμησε τον κ. Ήλιο (στο ξενοδοχείο του οποίου έγινε η παρουσίαση) για την προσφορά του στην ομάδα (είχε διατελέσει μέχρι και πρόεδρος) παραδίδοντας του μια αναμνηστική πλακέτα.

Στην συνέχεια ο Μπάμπης Ναβροζίδης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ανέλυσε το πλάνο πάνω στο οποίο δουλεύουν ήδη οι ακαδημίες και έδωσε τον λόγο στον κ. Αποστόλου.

Ο υπεύθυνος των σχολών του Ατρομήτου τόνισε ότι στην Κω, και στην Αναγέννηση υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και προοπτικές γι’ αυτήν την συνεργασία τονίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει στενές σχέσεις με το νησί μας. Έκανε μια παρουσίαση της δουλειάς των δικτύων σχολών του Ατρομήτου δείχνοντας παίκτες που κάνουν καριέρα και ξεκίνησαν απ’ τον σύλλογο του Περιστερίου (Μπάρκας, Λημνιός, Κατράνης) ενώ έδειξε ποδοσφαιριστές που έγιναν πρόσφατα επαγγελματίες και κάποιοι από αυτούς παίζουν στις μικρές εθνικές, αλλά και τις όμορφες εγκαταστάσεις του Ατρομήτου. Αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του παρέδωσε μια σημαία στον πρόεδρο της Αναγέννησης επικυρώνοντας έτσι την συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την βραδιά έκλεισε ο ψυχολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της ΕΠΟ, Αχιλλές Υφαντίδης δίνοντας την ευκαιρία σε όσους έδωσαν το παρών να μάθουν αρκετά σχετικά με την ψυχολογία ενός μικρού ποδοσφαιριστή, πριν, μετά αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Απ’ τα λεγόμενα του οι γονείς αλλά και οι προπονητές που ήταν στην αίθουσα είχαν την ευκαιρία να μάθουν (χρησιμοποίησε αρκετά παραδείγματα για να γίνει ακόμα πιο κατανοητός) τους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς προς ένα παιδί.

 

 

Δείτε τα όσα έγιναν μέσω του giafkasports.gr που μετέδωσε σε Live Streaming την βραδιά!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ