Προσοχή, σκληρές εικόνες: Βίντεο ντοκουμέντο από το φρικτό τροχαίο με θύμα 20χρονο στο Αιγάλεω

0
1515

Η μοτοσικλέτα διασχίζει με μεγάλη ταχύτητα το δρόμο και παρασύρει έναν άνδρα – Νεκρός 20χρονος μπασκετμπολίστας – Σοβαρά  δύο τραυματίες

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα  με θύμα 20χρονο σημειώθηκε στην Ιερά Οδό, στο Αιγάλεω το πρωί της Τετάρτης.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1, διακρίνεται  ένας νεαρός ο οποίος διασχίζει την Ιερά Οδό παρασύρεται από μοτοσικλέτα που εμφανίζεται ξαφνικά στο πλάνο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Από τη σφοδρότατη πρόσκρουση και την πτώση  έχασε τη ζωή του ο οδηγός της μηχανής, 20χρονος μπασκετμπολίστας του ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος, Δημήτρης Δοξόμπολης.

Σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο συνεπιβάτης και ο νεαρός, διερχόμενος πεζός που παρασύρθηκε από τη μηχανή.

Αρχικά, στο βίντεο 21χρονος φαίνεται να συνομιλεί με φίλο του στο αριστερό πεζοδρόμιο στο ρεύμα καθόδου της Ιερά Οδού. Λίγο αργότερα επιχειρεί να περάσει απέναντι αλλά πριν προλάβει, πέφτει πάνω του η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Δημήτρης Δοξόμπολης.

Ο θάνατος του αθλητή βύθισε στο πένθος το Αιγάλεω και η διοίκηση της ομάδας του ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

“Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών.

Καλό Παράδεισο…”.

“Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας , μεθαύριο Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. που βρίσκεται στη διασταύρωση Π.Ράλλη & Θηβών.

Καλό σου ταξίδι Δημήτρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει”, γνωστοποίησαν ακόμα οι άνθρωποι της ομάδας.

Θλίψη σκόρπισε στο Αιγάλεω το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/12).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 20χρονος μπασκετμπολίστας με συνεπιβάτη έναν επίσης 20χρονο παρέσυρε και τραυμάτισε έναν 21χρονο που διέσχιζε το δρόμο με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να τραυματιστεί θανάσιμα.

Την είδηση του θανάτου του 20χρονου έκανε γνωστή η ομάδα στην οποία έπαιζε, με τη διοίκηση του συλλόγου να εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια.

Η ανακοίνωση της ομάδας

«Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών.

Καλό Παράδεισο…».

Όπως έκαναν επίσης γνωστό, η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. που βρίσκεται στη διασταύρωση Π.Ράλλη & Θηβών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ