Δημήτρης Χατζηστέργος: Δήλωση αποχώρησης από τον Α.Σ. Ιπποκράτη

11
971

Όπως ήδη γνωρίζουν ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του Α.Σ. Κώων “ο Ιπποκράτης” και οι γονείς των παιδιών, αποχωρώ από το σύλλογο μετά και το πέρας της αθλητικής περιόδου 2018 -19.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς θητείας μου (από το 2005), ως προπονητής των Ακαδημιών του Α.Σ. Ιπποκράτη έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, ενώ με σεβασμό προς το σύλλογο και σ’ αυτά που το όνομα του πάντα πρέσβευε είχα ως στόχο το καλό και την πρόοδο των παιδιών.

Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και κυρίως τους γονείς όλα αυτά τα χρόνια, που μου εμπιστεύθηκαν ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους.

Κρατώ μόνο τις όμορφες αναμνήσεις από τον σύλλογο τον οποίο θα έχω πάντα στην καρδιά μου, προχωρώ όμως μπροστά με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μου για το άθλημα και επίκεντρο το καλό των μικρών αθλητών.

Με εκτίμηση

Χατζηστέργος Δημήτρης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού κατάφεραν να διώξουν και το πιο αγαπητό παιδί της ομάδας …είναι άξιοι της τύχης τους!

  2. Απο τους τελευταιους που αγαπουσε τον συλλογο του Ιπποκρατη και καταφεραν να τον διωξουν…και εχεις προσφερει τοσα πολλα χωρις καμια απολυτως αναγνωριση!!!!Καλή συνέχεια σε ότι και αν αποφασισεις στην συνεχεια….

  3. Έγινε η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ (season 2019-2020).
    Πρώτη αγωνιστική: Ιπποκράτης Κω – Ολυμπιακός

  4. Δυστηχως ερχονται πέτρινα χρονια για τον Ιπποκράτη.
    Μακαρι να αλλάξει γνωμη αλλα λιγο δύσκολο,Δημήτρη καλη επιτυχία σε οτι και εαν κανεις.

  5. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος προπονητής που δούλεψε ποτέ στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.Άνθρωπος ακέραιος, σοβαρός και ανιδιοτελής.Ένα κόσμημα για το άθλημα κι ένα πρότυπο ζωής για κάθε μικρό μπασκετμπολίστα. Δίδαξε μπάσκετ, έφερε επιτυχίες, σφυρηλάτησε προσωπικότητες.Δυστυχώς, η προσφορά του και το έργο του δεν εκτιμήθηκε δεόντως.Δημήτρη σου εύχομαι, καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις.

  6. Και που είστε……
    μην τολμήσετε να πείτε κάτι, κακό γι αυτόν τον άνθρωπο.
    Ρωτήστε τα παιδιά που είχε όλα αυτα τα χρόνια…

  7. Ο κος Χατζηστέργος πρώτα από όλα είναι ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ , έκτός από μπάσκετ έμαθε τα παιδιά μας ΗΘΟΣ , ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ , ΕΚΤΙΜΗΣΗ καί πολλά άλλα καλά ,γιατί .Ηταν προπονητής του παιδιού μου πριν από πολλά χρόνια και ΠΑΝΤΑ θα είναι στην καρδιά μας και θα έχει την εκτίμηση μας .Στα παιδιά συμπεριφέρεται σαν δεύτερος πατέρας του αξίζουν τα καλύτερα.Σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ο Θεός να έχει καλά εσένα και την οικογένεια σου και πάντα να έχεις την δύναμη να προσφέρεις και να βοηθάς τα παιδιά να γίνονται καλύτεροι Ανθρωποι στην κοινωνία όπως εσύ ξέρεις.

    Με εκτίμηση

  8. Είναι άξιο απορίας πως αφήνουν τέτοιους προπονητές να φύγουν. Θα είναι για καλό όμως, αγαπάει την προπονητική όκαι υα παιδια οσο λίγοι στην Ελλαδα, δε θα τα αφήσει έτσι.Σε στηρίζει Δημήτρη όλος ο κόσμος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ