ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Οι αγώνες στίβου ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο νέο στάδιο & η συγκινητική αναφορά στη Χριστίνα της καρδιάς μας

0
2367

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο Γ.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και τον ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ διοργάνωσαν με επιτυχία σήμερα το απόγευμα αγώνες στίβου στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα στην μνήμη της αλησμόντης ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Ειδικότερα στους αγώνες στίβου έλαβαν μέρος παιδιά της 4ης, 5ης και 6ης Δημοτικού.

Ακολούθησε η διαδικασία των απονομών, με ιδιαίτερη στιγμή την παραλαβή του αναμνηστικού από τον μικρό Σωτήρη, γιο της αξέχαστης Χριστίνας μας.

Η συγκινητική έναρξη από τον καθηγητή Γιάννη Τρικοίλη ο οποίος μίλησε για την Χριστίνα της καρδιάς, της υπέροχης αθλήτριας και ανθρώπου παρουσιάζοντας το βιογραφικό της:

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω

Γ.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τα παιδιά που συμμετείχαν στην γιορτή  κλασικού Αθλητισμού που έγινε  εχθές στο Νέο στάδιο Ανταγόρας όπως επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που συμμετείχαν με την παρουσία τους στο γήπεδο παρακολουθώντας τις προσπάθειες  των παιδιών τα οποία έπαιρναν δύναμη με το χειροκρότημα τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τους χορηγούς αυτής της συνάντησης που είναι ο κ. ΜΠΑΛΑΛΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ για την δωρεά της αναμνηστικής πλακέτας των αγώνων που παραδόθηκε από την Ολυμπιονίκη μας κα. Ουζούνη Πόπη στον Σωτήρη τον  Υιό της αείμνηστης και Παντοτινής μας προέδρου Κωνσταντίνου Χριστίνας, τον κ. ΔΡΑΝΟΜΟΥΝΤΑΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και τον κ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ για την μικροφωνική που μας παρείχαν και την κα. ΠΑΡΙΣΙΔΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ  για την αποστολή εμφιαλωμένου νερού για  τα μικρά παιδιά που συμμετείχαν σε αυτούς τους αγώνες.  Τέλος δεν θα ξεχάσουμε τους ανθρώπους  που χάρη σε αυτούς υπάρχει ο κλασικός Αθλητισμός  στο νησί μας και  που δεν είναι άλλοι  από τους κ. ΚΕΦΑΛΑ ΒΑΣΙΛΗ που βοήθησε στην διοργάνωση αυτών των αγώνων,  τον κ. ΤΡΙΚΟΙΛΗ ΙΩΑΝΝΗ που ανέλαβε να καθοδηγεί την διαδικασία των αγώνων μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ τον κ. ΔΙΑΚΟΝΙΚΟΛΑ ΣΑΒΒΑ  και τους κ. ΓΟΝΑΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟ  που μας τίμησε με την παρουσία του αλλά και τον ΜΑΡΙΕΤΟΥΛΗ ΚΩΝ/ΝΟ και τον  ΝΟΜΙΚΟ ΣΔΡΕΓΑ που  για κάποιους  προσωπικούς  τους λόγους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν σε αυτούς τους αγώνες.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ