Ευχαριστήρια Επιστολή ΑΣ Αίολου Κεφάλου (ΦΩΤΟ 3 on 3 Basketball Tournament)

4
237

Ευχαριστήρια Επιστολή Α.Σ Αίολου Κεφάλου.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο 3 on 3 Basketball Tournament στο Λιμάνι της Κέφαλου.

Μια συνεργασία δυο σωματίων του Α.Σ Φοίβου και του Α.Σ Αίολου Κεφάλου που δείχνει ότι τίποτα δεν χωρίζει τις ομάδες εκτός αγωνιστικών γηπέδων, ¨αντίπαλοι¨ είμαστε μόνο τα 40 λεπτά του αγώνα.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Φοίβου που μας έδωσε την δυνατότητα μέσα από αυτήν την άψογη συνεργασία να συνδιοργανώσουμε για πρώτη φορά ένα τέτοιου είδους τουρνουά σε μια μοναδική τοποθεσία, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν το άθλημα και να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Φοίβου για την παρουσία τους και την πολύτιμη βοήθεια τους από την αρχή μέχρι και το τέλος αυτής της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε, το Λιμεναρχείο Κω και το Λιμενικό Ταμείο Κω για την παραχώρηση του χώρου, τους υπάλληλους του Δήμου για την τοποθέτηση των προβολέων για τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων, την ενορία Κεφάλου για την παραχώρηση των καθισμάτων, όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στις γραμματείες των αγώνων, τους διαιτητές και τον αγροτικό ιατρό που έδωσε το παρόν.

Να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος και να όλα πάνε καλά να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Χορηγούς της εκδήλωσης μας καθώς και στους δωροθέτες των επάθλων.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους MVP αυτής της διοργάνωσης την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που ήταν παρών όλο το διήμερο και χάρις την έγκαιρη επέμβαση τους και τις πρώτες βοήθειες που έδωσαν στον Δημήτρη μας όλα πήγαν καλά.

Τέλος αφιερώνουμε αυτή την όμορφη Διοργάνωση στον Δημήτρη μας, που είναι καλά και του ευχόμαστε γρηγορά να είναι κοντά στην οικογένεια του και στην οικογένεια του Αίολου!

Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλο το Κόσμο!

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στα δύο σωματεία!Ήταν μοναδική εμπειρία για όσους διάλεξαν να το ζήσουν είε σαν παίκτες είτε σαν θεατές.Να καθιερωθεί!

  2. Ευτυχώς σώθηκε μια ανθρώπινη ζωή.
    Ας είναι πιο υπεύθυνοι οι ανεύθυνοι …….
    Καμία απολύτως άδεια όλα στον αέρα.
    Ευτυχώς σώθηκε ο Δημήτρης και μαζί Δεν.θα πάει κανένας.φυλακη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ