4ος στο Σύνθετο Αγώνισμα του Δεκάθλου , ο Πρωταθλητής Ελλάδας Νίκος Αρβανίτης , στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου MASTERS « VENEZIA 2019»

0
608

ΘΕΜΑ: Τέταρτος στο Σύνθετο Αγώνισμα του Δεκάθλου , ο Πρωταθλητής Ελλάδας Νίκος Αρβανίτης , στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου MASTERS « VENEZIA 2019».

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας και εξαίρετος φίλος , ο Νίκος Αρβανίτης ,κατέκτησε την Τέταρτη θέση στο Σύνθετο Αγώνισμα του Δεκάθλου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου MASTERS « VENEZIA 2019».

Ο Νίκος έχασε για λίγους βαθμούς το μετάλλιο στο Δέκαθλο.

Ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να προσέχει περισσότερο στις προσπάθειες του ειδικά στα αλτικά αγωνίσματα με αποτέλεσμα να χάσει βαθμούς που τελικά του κόστισαν την απώλεια ενός μεταλλίου.

Το δέκαθλο είναι ένα σύνθετο αγώνισμα του στίβου  το οποίο είναι εμπνευσμένο από το πένταθλο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαίας Ελλάδας. Πρόκειται αντικειμενικά για το πιο επίπονο αγώνισμα, όχι μόνο λόγω της διάρκειάς του, αλλά και της πολυδιάστατης προπόνησης που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν οι αγωνιζόμενοι, ώστε να αντεπεξέλθουν σε δέκα διαφορετικά αγωνίσματα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την καταγωγή του, το έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλές σε όλον τον κόσμο.

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι ένας εκ των κορυφαίων Αθλητών του Δεκάθλου στην Ευρώπη. Το σημαντικότερο όλων , είναι ένας Αθλητής που ξεχωρίζει για το ήθος , την ευγένεια του και την Αθλητική του Παιδεία.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

Εκ του Δ/Σ ΣΕΒΑΣ ΚΩ

« Ο Φειδιππίδης»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ