ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Πρωταθλητής στο Τρίαθλο Γ. Δούβας ξεκίνησε την προετοιμασία του στην Κω για το «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2020»

0
228

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΑΘΛΟ ΓΙΏΡΓΟΣ ΔΟΥΒΑΣ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΙ ΜΈΡΟΣ ΣΤΟ «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2020».

Ο Γιώργος Δουβας ο πρωταθλητής Ελλάδας στο τριαθλο έλαβε μέρος σε αγώνα κολύμβησης 15 χιλιομέτρων ανοικτής θαλάσσης στην Θυμαινα που βρίσκεται κοντά στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο Γιώργος εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε εντατικά την καθημερινή του προπόνηση η οποία περιλαμβάνει 15 χιλιόμετρα τρέξιμο, προκειμένου να λάβει μέρος στον παγκόσμιος γνωστό αγώνα του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΥ 2020.

Τον ετήσιο διεθνή αγώνα υπερμαραθωνιου δρόμου 246,8 χιλιομέτρων, που διεξάγεται στην ΕΛΛΆΔΑ από το 1983 στη διαδρομή Αθήνα -Σπάρτη.

Ο Γιώργος εχει ως το μεγαλύτερο στόχο της αθλητικής του καριέρας την συμμετοχή του στο «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2020 «.

Ο Γιώργος εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε εντατικά την καθημερινή του προπόνηση η οποία περιλαμβάνει 15 χιλιόμετρα τρέξιμο, προκειμένου να λάβει μέρος στον παγκοσμίως γνωστός αγώνα του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΥ 2020.

Ο Γιώργος εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε εντατικά την καθημερινή του προπόνηση η οποία περιλαμβάνει 15 χιλιόμετρα τρέξιμο, προκειμένου να λάβει μέρος στον παγκοσμίως γνωστό αγώνα του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΥ 2020.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ