Στις Aθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ Ο Ιπποκράτης

0
70

Μετά την μπασκετική αναγνώριση του Α.Σ. Κώων «Ιπποκράτης» του γυναικείου τμήματος (συμμετοχή σε Α1′ και Α2′ Εθνικές κατηγορίες), του ανδρικού τμήματος (συμμετοχή Α2′, Β’ και Γ’ Εθνικές κατηγορίες) αλλά και την παραγωγή αθλητών που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες αλλά και συλλόγους όλης της Ελλάδας, έρχεται άλλη μια αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειάς μας για την ανάπτυξη του αθλήματος που υπηρετούμε.

Η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου μας επιλέχθηκε στο πρόγραμμα «Αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ», ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες ακαδημίες, βασιζόμενη τόσο σε ποιοτικά αλλά και ποσοτικά κριτήρια. Το γεγονός αυτό μας δικαιώνει και μας γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές μας, είτε πρόκειται για αθλούμενους, είτε για μελλοντικούς αθλητές.
Βασική παροχή του προγράμματος αυτού, στο οποίο θα συμμετέχουν μόνο 50 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, είναι η ιατρική ασφάλιση όλων των παιδιών μας. Σε συνδυασμό με την παροχή υλικού προπόνησης και πληροφοριών (μέσω σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων) για τους προπονητές, τους γονείς και τους μικρούς αθλητές το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ μας βοηθάει να ανεβάσουμε το επίπεδο λειτουργίας μας και να παράγουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Α.Σ. Κώων «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» για την επιτυχία αυτή, τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ., τον Υπεύθυνο Ακαδημίας, όλους τους προπονητές και τέλος όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ