ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ: Χρυσό οι Γ. Σταμάτης & Φ. Ξενίκα | Χάλκινο ο Χ. Δραμουντανής

1
1109

Συνεχίζει το δυναμικό παρών στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το 2019.
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΚΙΚ – ΜΠΟΞΙΝΓΚ στις 6 – 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 συμμετείχε ο σύλλογος μας, με ποσοστό επιτυχίας 100% για ακόμη μια φορά. Γιώργος ΣΤΑΜΑΤΗΣ και Φωτεινή ΞΕΝΙΚΑ στην κορυφή του βάθρου κατακτώντας την πρώτη θέση με χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες τους, και Χαράλαμπος ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ την τρίτη θέση με χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ-Μπόξινγκ (ΠΟΚ), στο Κλειστό Γήπεδο Γεώργιος Γαλανόπουλος στο Λουτράκι, με το ρεκόρ συμμετοχής των 2.500 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.
Οι αθλητές μας είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δυο αγωνιστικά στυλ Light Contact και Kick Light. Εκπληκτική παρουσία για ακόμη μια φορά από τον Γιώργο ΣΤΑΜΑΤΗ, ο οποίος χαρακτηρίζεται διαρκώς ως ένα από τα φαβορί του τίτλου στην κατηγορία του, η οποία είχε και τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Έτσι και αυτή τη φορά κατέκτησε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στις αντίστοιχες συμμετοχές του, κάνοντας ακόμα και τους αντιπάλους του να μιλούν με κολακευτικά λόγια για την αγωνιστική του παρουσία. Η Φωτεινή Ξενίκα, ξεπερνώντας τα αγωνιστικά προβλήματα της προηγούμενης περιόδου, δικαίως ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί των επιτυχιών κατακτώντας και αυτή με τη σειρά της ένα χρυσό και ένα χάλκινο πανελλήνιο μετάλλιο στις αντίστοιχες συμμετοχές της. Εξαιρετική εμφάνιση είχε και ο Χαράλαμπος Δραμουντανής, κατακτώντας ένα ακόμα χάλκινο πανελλήνιο μετάλλιο, συνεχίζοντας να κάνει συλλογή από μετάλλια.
Συνεχίζουμε δυναμικά στην πορεία που έχουμε χαράξει τα τελευταία χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές μας να συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις εξαιρετικού αγωνιστικού επιπέδου και με πλούσιο νεανικό ενθουσιασμό, δοκιμάζοντας τις ψυχικές & σωματικές τους δυνάμεις, στο δύσκολο και συνάμα όμορφο ταξίδι του πρωταθλητισμού.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την εξαιρετική εμφάνισή τους, και στους γονείς που έδωσαν στα παιδιά τους αυτή τη σπουδαία ευκαιρία, αλλά και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ-Μπόξινγκ (Π.Ο.Κ.), για την εξαιρετική διοργάνωση. – ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ-

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά!!!Με το καλό ΔΑΣΚΑΛΕ,σιγά σιγά εύχομαι και στην Α κατηγορία!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ