ΒΙΝΤΕΟ Με 2 γκολ της Α. Νικολοπούλου νίκησε ο ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ τον ΑΟ Αθλοπαιδιών & είναι φαβορί για την 1η θέση

0
186

Με δύο γκολ της Άννας Νικολοπούλου ο Φιλίνος επικράτησε με 2-1 του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (8ος Όμιλος) και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης . Η ισοφάριση απ’ τον Όμιλο ήρθε από τρομερή εκτέλεση φάουλ της Σιούλα.

Εικόνα

Η ομάδα της Ελένης Μαμουζέλου ξεκίνησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε την πρώτη της φάση στο 22’ με τη Νικολοπούλου να σουτάρει και την Μπαρκούτα να απομακρύνει στην αριστερή της γωνία. Οι τυπικά γηπεδούχες μάλιστα πήραν προβάδισμα στο 26’ όταν μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας η Νικολοπούλου δεν δυσκολεύτηκε να κάνει από κοντά το 1-0 για την ομάδα της.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Φιλίνος έχασε σημαντική ευκαιρία για το 2-0 όταν η Τριμμάτη έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά και η κεφαλιά της Νικολοπούλου πέρασε άουτ. Στο 38’ ο Φιλίνος έχασε και άλλη ευκαιρία όταν η Μπαρκούτα είπε «όχι» σε κοντινό πλασέ της Σαρρή.

Ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω κατάφερε πριν το φινάλε του πρώτου μέρους όταν από πλάγια θέση η Σιούλα εκτέλεσε το φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της Χοχλαστού για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φιλίνος κατάφερε να πάρει νωρίς προβάδισμα όταν στο 53’ η κορυφαία της αναμέτρησης Άννα Νικολοπούλου κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά και πρόλαβε να πλασάρει την Μπαρκούτα για το 2-1.

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, ο Φιλίνος ήταν φλύαρος επιθετικά για να μπορέσει να καθαρίσει το ματς και το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τις γηπεδούχες να διαμαρτύρονται για πέναλτι σε ανατροπή της Νικολοπούλου απ’ την Φασόλη στο 74’.

Διαιτησία

Παράπονα για την φάση του 74’ έχουν απ’ τον Φιλίνο απ’ τον Γιαμούζη. Χωρίς πρόβλημα οι Ξουρής και Ντόκος.

Η κορυφαία

Δύο γκολ, αρκετές κερδισμένες μονομαχίες για την Άννα Νικολοπούλου που θύμισε παλιές καλές εποχές και ήταν η κορυφαία της ομάδας της.

Στο ύψος της

Υπέροχο γκολ – φάουλ απ’ την Άννα Σιούλα που προσπάθησε αρκετά από πλευράς Ομίλου.

Οι συνθέσεις

Φιλίνος (Ελένη Μαμουζέλου): Χοχλαστού, Σαρρή, Μάρη (84’ Ρουστέμ), Ντέλιου, Σταμόγλου, Πέτρου, Ιντζιρλή, Ζαντά, Νικολοπούλου, Τριμμάτη, Πάλη.

Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω (Στάθης Νικολόπουλος): Μπαρκούτα, Χατζησεβαστού, Βρέττη, Φασόλη, Δημητριάδη, Κακίβελη (69’ Χειμώνα), Ματθαίου, Γιαρίμαγα, Σιούλα, Σκαρώνη (80’ Γρύλλη), Μάμμα (65’ Κουζούκα)

Δείτε το ρεπορτάζ του Στέργου Χατζηστέργου απ’ το ματς του γυναικείου πρωταθλήματος ανάμεσα σε Φιλίνο και Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω και τις δηλώσεις που έκαναν οι πρωταγωνίστριες της αναμέτρησης.

Πηγή: https://www.giafkasports.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ