ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εργασίες προσθήκης άμμου υψηλής ποιότητας στα σκάμματα του σταδίου Ανταγόρα

5
853

ΕΡΓΑΣΊΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΆΜΜΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Σήμερα Δευτέρα 27/1/2020 πραγματοποιηθηκαν από τα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κω σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του σταδίου Ανταγορας, εργασίες απομάκρυνσης της παλαιάς άμμου των δύο σκαμματων για τα οριζόντια άλματα (άλμα σε μηκος και άλμα τριπλούν ).

Μετά από αίτημα των αθλητικών συλλόγων προς τον ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ για αλλαγή της υπάρχουσας άμμου διότι η σκληρότητα της προκαλούσε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμους στους αθλητές και τις αθλήτριες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πραγματοποιησουν απρόσκοπτα την προπόνηση τους ειδικά οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίνονται στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Με την συνεργασία του Δήμου Κω και του Λιμεναρχειου Κω, έγινε η επιλογή της καλύτερης ποιότητας άμμου. Και η οποία ήδη τοποθετήθηκε στα δύο σκαμματα του σταδίου Ανταγορας.

Η αλλαγή αυτή δίνει την δυνατότητα για πιο ασφαλή και ποιοτική προπόνηση. Τα αθλητικά σωματεία εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για αυτήν την σημαντική παρέμβαση και η οποία αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους αθλουμενους που έρχονται στο Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Η σημασία της ποιότητας της άμμου αφορά την προστασία των αρθρώσεων της ποδοκνημικης και του ισχιου των αθλητών. Επίσης με την νέα άμμο εκτός από την μείωση των επιπέδων τραυματισμου θα γίνονται και καλύτερες επιδόσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το χορτάρι είναι άθλιο, το ταρτάν είναι τσιμέντο, το βοηθητικό ακόμα χειρότερο… αυτά δεν προκαλούν σοβαρούς τραυματισμούς μόνο σπασίματα χεριών αστραγάλων και κάψιμο άμα πέσεις και συρθείς… Εσείς κρίνετε σοβαρότερο να αλλάξετε την άμμο οκ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

  2. Το χορτάρι αν είχε μιλιά θα έβριζε με τόσα κωτικα καφενεία που παίζουν μπάλα, το ταρτάν γέρασε. ..παραδες θέλει για να αλλάξει ..για το δεύτερο Hot Spot υπάρχουν παραδες… Η χώρα πεθαίνει βόρειοι και νότιοι και η Κρήτη δεν ανήκει στην Ελλάδα. ..Η επιστήμη αποφάνθηκε. ..αλλά 400 χρόνια σκλάβοι! !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ