ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΩ: Ανοίγουμε 15/6 με υψηλό αίσθημα ευθύνης…

2
962

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ Στέργος Χατζηστέργου

ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΑ 15 ΙΟΥΝΊΟΥ.

ΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΊΩΝ ΚΩ :ΑΝΟΊΓΟΥΜΕ ΜΕ ΥΨΗΛΌ ΑΊΣΘΗΜΑ ΕΥΘΎΝΗΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ ΜΑΣ.

Στις 15 Ιουνίου θα επαναλειτουργησουν τα γυμναστήρια, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κύριος Νίκος Παπαθανασης.

Σε αχαρτογραφητα νερά κινούνται πλέον τα γυμναστήρια μετά το κλείσιμο τους λόγω του lockdown εξαιτίας του COVID-19.

Προβληματισμός επικρατεί στους ιδιοκτήτες των τοπικών γυμναστηρίων για την επόμενη μέρα αφού χάθηκαν οι τρεις βασικοτεροι μήνες στους οποίους η κίνηση είναι πάντα ανεβασμένη λόγω της έλευσης του καλοκαιριού.

Πέρα από τους σταθερούς πελάτες, σχεδόν κανένας άλλος δεν έρχεται να γυμναστει τους θερινούς μήνες γιατί οι περισσότεροι σκέφτονται τις διακοπές τους.

Τα γυμναστήρια της Κω δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα και οι ιδιοκτήτες τους θα προσπαθήσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους ,σχεδιάζοντας τις επόμενες ημέρες την ασφαλή προσέλευση των αθλουμενων στους χώρους εκγύμνασης.

Οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων της Κω χρόνια τώρα προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους στους αθλούμενους πολίτες με επαγγελματισμό και υψηλή επιστημονική κατάρτιση.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να πέφτουν και οι τιμές λίγο, άλλωστε έχουμε και μειωμένο ΦΠΑ. Φέτος ήδη πιάσανε δύο γυμναστήρια για φοροδιαφυγή. Προσέξτε

  2. Πια γυμναστήρια, δεν έχει καταλάβει ο κόσμος την σοβαρότητα της ασθένειας, δεν είναι τυχαίο που τα άφησαν τελευταία, το 2021 ίσως, ξανασκεφτείτε το

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ