ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Έναρξη συνεργασίας του, με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Θεοδόση Στεφαδούρο

0
198

Ο Α.Σ. Έσπερος Κω ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κύριο Θεοδόση Στεφαδούρο, ο οποίος προστίθεται στο προπονητικό επιτελείο του συλλόγου, μαζί με τους Δημήτρη Χατζηστέργο και Μιχάλη Χοχλαστό και θα είναι ο υπεύθυνος Εκγύμνασης και Ενδυνάμωσης των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Πρόκειται για έναν έμπειρο γυμναστή, ο οποίος γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1977 και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικές σπουδές στην Προπονητική Ομαδικών Αθλημάτων. Είναι υπεύθυνος του Γυμναστηρίου Body n Soul Gym and Spa από το 2004 και εργάζεται μαζί με την ομάδα του στην εξατομικευμένη προπόνηση Δύναμης για όλες τις ηλικίες καθώς και στην αποκατάσταση τραυματισμών και μυοσκελετικών παθήσεων.

Υπήρξε υπεύθυνος ενδυνάμωσης στην Ομάδα του γυναικείου Τμήματος του Ιπποκράτη το 2012-13 και 2013-14 στην Α1 εθνική κατηγορία καθώς και στο αντρικό τμήμα του Ιπποκράτη την περίοδο 2015-16.

Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου καθοδηγεί, τους αθλητές των Ακαδημιών μας, με πρόγραμμα ανάπτυξης των φυσικών ικανοτήτων (Αντοχή, Δύναμη, Ταχύτητα, Ευλυγισία…) και των κινητικών δεξιοτήτων και με εισαγωγή στην προπόνηση δύναμης στην παιδική – προεφηβική ηλικία και στις βασικές αρχές μετακίνησης, ισορροπίας και χειρισμού, προετοιμάζοντάς τους για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Τον καλωσορίζουμε, έχοντας τη βεβαιότητα για μια καλή, επιτυχημένη και γεμάτη προοπτικές αθλητική συνεργασία.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ