ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Διέπρεψαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ16 οι Κώες αθλήτριες Η. Χατζηπαναγιώτη & Κ. Καβουρμά

0
1090

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

ΔΙΈΠΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΣΤΊΒΟΥ Κ16 ΟΙ ΚΩΕΣ ΑΘΛΉΤΡΙΕΣ

Οι Κωες αθλήτριες Ηλιάνα Χστζηπαναγιωτη και η Βασιλική Καβουρμα συμμετείχαν στον 4ο Όμιλο των τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στίβου Κ16, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 3000μ και το χάλκινο μετάλλιο στα 80μ αντίστοιχα.

Η Ηλιάνα Χστζηπαναγιωτη εκπροσώπησε την ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ και η Βασιλική Καβουρμα τον ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ.

Σε πέντε ομίλους διεξήχθη το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, το οποίο αποτέλεσε μια γιορτή του στίβου με πρωταγωνιστές τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της χώρας μας.
Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν τη φετινή σεζόν λόγω της πανδημίας, οδήγησαν την ομοσπονδία στην απόφαση της διεξαγωγής της μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας σε πέντε ομίλους, προκειμένου να περιοριστούν οι μετακινήσεις και παράλληλα να δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής σε μεγαλύτερο αριθμό αθλητών και αθλητριών- σε σχέση με ότι ισχύει για τα υπόλοιπα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της σεζόν.
Οι αγώνες παρουσιάσαν μεγάλο ενδιαφέρον και σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις.

Στο πλαίσιο των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που ακολουθούνται στις φετινές διοργανώσεις, δεν επετράπη η είσοδος στο κοινό.

Οι δύο αθλήτριες μας η Ηλιάνα Χατζηπαναγιωτη και η Βασιλική Καβουρμά επέδειξαν αγωνιστικότητα και ξεχώρισαν για το ήθος και την αθλητική τους παιδεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ