#Δίεση: «Αναπτυξιακό» & «Λιμάνι» να έρθουν ως θέματα συζήτησης στο ΔΣ της Παρασκευής, ώστε να ενημερωθούν όλοι – ιδίως οι δημότες.

4
749

Με αφορμή την πρόσκληση του Δημάρχου Κω προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με θέμα την ενημέρωση τους σχετικά με την ένταξη έργων ύψους 7.5 εκ. ευρώ στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, από το Γραφείο Τύπου της παράταξης #Δίεση, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

#Δίεση: «Αναπτυξιακό» και «Λιμάνι» να έρθουν ως θέματα συζήτησης στο ΔΣ της Παρασκευής, ώστε να ενημερωθούν όλοι – ιδίως οι δημότες.

Η ένταξη έργων στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης που αφορούν στο νησί μας και που ανέρχονται στα 7.5 εκ. ευρώ, αναμφισβήτητα, αποτελεί σημαντική είδηση για τον τόπο μας.

Τόσο σημαντική, που ως παράταξη, κρίνουμε ότι η ενημέρωση της υλοποίησης των έργων πρέπει να γίνει με θεσμικό τρόπο προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, στο κυρίαρχο όργανο διοίκησης του δήμου, και όχι άτυπα, όπως επιθυμεί ο Δήμαρχος με τη σύγκληση του διαπαραταξιακού των επικεφαλής.

Με δεδομένο μάλιστα ότι αύριο, δηλαδή στις 27/04, έχει οριστεί τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αιτούμαστε η εν λόγω συζήτηση-ενημέρωση να διενεργηθεί με τη μορφή του προ ημερησίας διατάξεως θέματος, για να μπορέσουν όλοι οι σύμβουλοι να λάβουν το λόγο και να καταθέσουν δημόσια τις προτάσεις τους.

Το ίδιο αιτούμαστε και για το μείζον ζήτημα της αποκατάστασης του λιμανιού.

Η συνεργασία και ο διάλογος οφείλουν να γίνονται δημόσια και θεσμικά, όχι με κλειστού χαρακτήρα συναντήσεις.

 

Γραφείο Τύπου #Δίεση

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙς ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς

  2. χαχαχα ερχονται εκλογες και ταζουν λιμανια μολους κ@λους και αερα κοπανιστο

    ανικανοι αχρηστοι ΟΛΟΙ με πρωτο ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ

  3. αλλαξε ονομα.οχι διεση, υφεση πρεπει να λεγεσαι εσυ και το εκτρωμα που μας κυβερναει.αντε γειαααααα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ