Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας Τετάρτη 19:30 πλ. Ελευθερίας Κω

7
945

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κω στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο για την ένδοξη Μακεδονία μας.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες στη μεγάλη αυτή εκδήλωση του Ελληνισμού για να διατρανώσουμε προς κάθε κατεύθυνση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Το όνομά της ΔΕΝ εκχωρείται, παραχωρείται, δανείζεται, χρησιμοποιείται από κανένα μη Έλληνα και φυσικά και από το κρατίδιο των Σκοπίων. Δεν μπορεί να υπάρχει η λέξη «Μακεδονία» στο όνομά του.

Καλούνται όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες στην Κω να παραστούν και να δώσουν εθνικό παλμό στο συλλαλητήριο. Το συλλαλητήριο είναι ακομμάτιστο και μόνο ελληνικές σημαίες και λάβαρα συλλόγων επιτρέπονται.

 • Προσκαλούμε κάθε τοπικό σύλλογο/ φορέα της νήσου Κω να συμμετάσχει εθελοντικά αυτήν την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κω στις 19:30.

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΌΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ….
  .

 2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!

 3. Ιστορία της Κω, Γ΄τόμος
  «Από την Τουρκοκρατία μέχρι την Ενσωμάτωση» σελ 50

  «Στις 9 Ιουλίου 1910, οι εκπρόσωποι των Κοινοτικών Σωματείων της Κω σε έκτακτη συνέλευση θα εγκρίνουν ψήφισμα συμπαράστασης προς το Ελληνορθόδοξο πληθυσμό της Μακεδονίας,που θα σταλεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και την τουρκική κυβέρνηση.Με αυτό καταγγέλεται η αυθαιρεσία εναντίον του Ελληνικού Έθνους και της ορθόδοξης πίστης, η οποία εξασκείται σε βάρος του μακεδονικού λαού».

 4. Πλάκα έχει, όλοι να κάνουμε συλλαλητήρια για να πείσουμε τους εαυτούς μας !! ότι η Μακεδονία είναι ελληνική για πονηρούς αντιπολιτευτικούς λόγους. Την ίδια στιγμή τα Σκόπια χαίρονται που κατοχύρωσαν το όνομα και κάνουν και αυτοί συλλαλητήρια. Εγώ ρωτώ τους ελληναράδες τι θέλουν το σκέτο Μακεδονία?? ή με γεωγραφικό προσδιορισμό?? Εν τω μεταξύ οι τούρκοι ετοιμάζουν αεροπορική βάση στα Σκόπια για να τους έχουμε από πάνω μας. Επίσης οι ευρωπαίοι και οι αμερικάνοι ετοιμάζουν ειδική σχέση με τα Σκόπια που θα τους μπάσουν από το παράθυρο. Εμείς μείναμε κλεισμένοι στο μικρόκοσμο μας να κάνουμε συλλαλητήρια εναντίον όλου του κόσμου. Δυστυχώς η εθνοπαραφροσύνη και η αποβλάκωση πληρώνεται ακριβά. Φαίνεται η Μικρασιατική καταστροφή δεν δίδαξε κανένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.