«Καταγγέλλουμε το χθεσινό περιστατικό σύλληψης συναδέλφου των οικονομικών υπηρεσιών εν ώρα εργασίας από την Αστυνομική Αρχή κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας»

11
2002

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα σε βάρος συναδέλφων της οικονομικής υπηρεσίας αναφορικά με την μη καταβολή της αποζημίωσης των δικαιούχων οικοσκευής από το σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017,

Ενημερώνουμε ότι,

Καταγγέλλουμε το χθεσινό περιστατικό σύλληψης συναδέλφου των οικονομικών υπηρεσιών εν ώρα εργασίας από την Αστυνομική Αρχή κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, ενώ εκτελούσε νόμιμα τα καθήκοντα του, εφαρμόζοντας όσα ο Νόμος ορίζει! Εξυπηρετώντας τους Συμπολίτες μας!

Ενημερώνουμε πως εφεξής δεν θα δεχτούμε καμία καταγγελία σε βάρος συναδέλφων μας και θα απευθυνόμαστε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, κάθε φορά που πλήττεται η τιμή, η προσωπικότητα και η υπηρεσιακή μας θέση, με αντίστοιχες καταγγελίες, απ’ όπου και απ’ όποιον τις υποκινεί.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα να παθετε γιατι ειστε…….[όχι ολοι οι εργαζόμενοι]και ότι σας λεει ,γινεστε γιουσουφια.Εμεις που παθαμε τις ζημιες,και ο δικος σας εδινε υποσχέσεις, και εστελε στα σπιτια 2 καρακυραδες,και να μας ειρωνευοντε και από πανω,τι θα κανουμε,απο ποιον να απωζημιωθουμε.Επρεπε να σας κατεβασουν κατω,για να μαθετε επιτελους να μην γινεστε γιουσουφακια του ακατονομαστου.Αντε πια τσανακογλυφτες.

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!

    ιδου τα εργα σου!!!!!

  3. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ.
    ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
    ΕΣΕΙΣ??????

    • Ποτε θα καταλαβεις……δεν περισευουν πια λεφτα να πληρονουμε αργοσχολους.Αρκετα φαγατε γλυφτες και κουρασατε/

      • Μα τους αργόσχολους οπως λες ρους πηηε στο δημο…πληρώνονται απο εκει.Το θεμα ηταν να ελέγχεται η είδηση!!!

  4. Απλα χαλαγε την ιστορια της Κυβερνησης.Σε αυτα οι δικαστικοι ειναι αμιλικτοι….μην θυξουμε τον Τσιπρα.Ξευτηλες

  5. καλά ρε συνδικαλιστή και ο εισαγγελέας γιατί έδωσε εντολή; Ο υπάλληλος της ΔΟΥ γιατί ζήτησε να πληρωθούν. Αργόσχολε πολιτικάντη

  6. Προς Μαναση Δημήτρη.
    Πρόεδρε οι εργαζομενοι του ΔΗΡΑΣ ειναι απλήρωτοι εδω και 3 χρόνια,γι αυτους θα βγάλετε ανακοίνωση;
    Και αυτούς τους συνέλαβε η αστυνομία αλλα ουτε τοτε βγαλατε ανακοίνωση.

  7. Καλά έκανε ο εισαγγελέας. Μερικοί υπάλληλοι φίλοι προσκυμενοι έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ και κάνουν ότι θέλουν, έχουν γίνει κράτος εν κράτη, κάνουν ό,τι θέλουν με τις ευλογίες των ανωτέρω.

  8. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ, ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ……….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ