ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο και ζεστή φιλοξενία η ΦΑΤΝΗ στα Ποριά στην Αντιμάχεια

0
1260
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με επιτυχία για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η απεικόνιση της ζωντανής φάτνης στη θέση «Ποριά» στην Αντιμάχεια από τον Πολιτιστικό σύλλογο Αντιμάχειας Η ΠΡΟΟΔΟΣ σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΒΣ και την δημοτική κοινότητα Αντιμάχειας.

Για άλλη μια χρονιά παιδιά, γονείς και όχι μόνον ευχαριστήθηκαν μια πολύ όμορφη και ζεστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θαυμάζοντας παράλληλα το πανέμορφο φυσικό τοπίο και την πηγή της περιοχής, ενώ τα παιδιά ζωντάνεψαν για άλλη μια φορά την Φάτνη όπου γεννήθηκε ο Χριστός με την Παναγία, τον Ιωσήφ, τους μάγους με τα δώρα και τα ζώα που ζέσταιναν με τα χνώτα τους το Θείο Βρέφος.

Παράλληλα ο Χορωδία Ιεροψαλτών Ηρακλειδών υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Ηλία Σαράγια και  η φιλαρμονική Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα  έντυσαν μουσικά και μελωδικά την υπέροχη εκδήλωση.

Oι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού συλλόγου Αντιμάχειας πρόσφεραν για άλλη μια φορά στον κόσμο ζεστά ροφήματα και γλυκίσματα.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, η Πρόεδρος Αντιμάχειας Μ. Σκουφεζή η οποία και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, οι Δημ. σύμβουλοι Σεβ. Μαραγκός και Αρ. Πατούρης και πολύς κόσμος.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση dhras.gr Μ. Παπαζαχαρίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ