ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ: Προς τον φίλο μου Μυλωνά Νίκο του Ευαγγέλου (βίντεο) «Επικίνδυνους σας ονόμασα και όχι κλέφτες (για κλέφτες, θα το δούμε από τον Σεπτέμβριο)»

49
2068

Προς τον φίλο μου Μυλωνά Νίκο του Ευαγγέλου για την τοποθέτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο 5η Τακτική Συνεδρίαση 05/03/2019 αναφερόμενος σε εμένα προσωπικά.

(ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ,1ΕΡΩΤΗΣΗ ,2ΠΡΩΤΟΛΟΓΙΑ ,3ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ)

Φίλε Νίκο επειδή στη ζωή μας όλα δεν είναι μόνο εκλογές και δεν αλλάζουμε πριν και μετά από αυτές, τα πράγματα είναι απλά , αλλά εσένα «ξανάστρεφα σου τα ‘πανε» φίλε μου Νίκο, όπως λένε και στην Αντιμάχεια..

-Μπορείς να κάνεις επίσχεση εργασίας ,φίλε Νίκο, και εσύ στον Εργοδότη σου αν δεν σε πληρώνει.

(Τι σημαίνει άσκηση επίσχεσης εργασίας; 
Εάν ο εργοδότης καθυστερεί να καταβάλλει τις αποδοχές που οφείλει στο μισθωτό του σημαντικό χρόνο, τότε αυτός έχει δικαίωμα να προβεί σε επίσχεση της εργασίας του. Δηλαδή δικαιούται να δηλώσει στον εργοδότη ότι διακόπτει την εργασία του, μέχρις ότου να καταβληθούν οι καθυστερούμενες αποδοχές του Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι ο εργοδότης βρίσκεται σε κατάσταση υπερημερίας, με όλες τις απορρέουσες γι αυτόν απέναντι στο μισθωτό υποχρεώσεις, δηλαδή να του καταβάλει τις αποδοχές και για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η επίσχεση της εργασίας του. Το χρόνο της υπερημερίας του εργοδότη, ο μισθωτός μπορεί να απασχοληθεί σε άλλο ωράριο εργασίας. Βέβαια νοείται ότι πρέπει παράλληλα να είναι σε κάθε στιγμή έτοιμος προς εργασία στη διάθεση του εργοδότη, σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο αρθεί η υπερημερία του  ).

Αν σε έχουν απλήρωτο, φίλε Νίκο, τρεις μήνες και σου προτείνουν παράνομα μείωση μισθών και αν δεν συμφωνήσεις ,τότε σου προτείνουν να πληρωθείς με κάμερες με πάγκους και με προβολείς , ναι μπορείς και εσύ να κάνεις Επίσχεση Εργασίας.

Επίσης αν το δικαστήριο σε δικαιώνει για τον πρώτο χρόνο ,επιστρέφεις στην δουλειά και σε ξανά αφήνουν απλήρωτο πέντε μήνες τότε μπορείς και εσύ ,φίλε Νίκο ,να ξανά κάνεις Επίσχεση Εργασίας.

Η διαφορά είναι φίλε Νίκο ότι ,ο Εργοδότης ,ο δικός σου θα σε πληρώσει αμέσως διότι τα πληρώνει από την τσέπη του ,ενώ εσείς(Δημοτική Αρχή Κυρίτση) δικαστήρια και δικηγόρους εξ Αθηνών τα πληρώνουν οι δημότες.

-Επικίνδυνους σας ονόμασα, φίλε Νίκο, και όχι κλέφτες (για κλέφτες, θα το δούμε από τον Σεπτέμβριο) .

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο γιατί παραλάβατε το 2014 ένα Ενιαίο φορέα Τουρισμού εκδιώξατε και τον εργαζόμενό του στα δικαστήρια και δεν καταφέρατε ούτε καν να κάνετε λύση του Φορέα…

Μετά από πέντε χρόνια ΔΕΝ αξιωθήκατε να στήσετε ένα διάδοχο σχήμα να χειρίζεται τα τουριστικά θέματα του τέταρτου μεγαλύτερου προορισμού στην Ελλάδα.(Αυτόματος πιλότος)

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί καλεστήκατε να διαχειριστείτε την κρίση του μεταναστευτικού και κοντέψατε να μας βουλιάξετε στο σκ@τ@ το 2015 (δεν περιγράφετε αλλιώς, οι τουαλέτες είναι ακόμα κλειστές).

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί καλεστήκατε να διαχειριστείτε τον σεισμό του 2017 και ακόμα το 2019 σκέφτεστε να βάλετε μία ξύλινη κατασκευή στο κεντρικό λιμάνι του νησιού(Αυτό έπρεπε να γίνει 10 ημέρες μετά τον σεισμό).

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε μια ΒΙΜΕΛ και δεν καταφέρατε πέντε χρόνια όχι να την εξυγιάνετε ,αλλά ούτε να βρείτε ποιος ,τι και πως. (Ποιος σας εμπόδισε;)

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε τα δημοτικά τραίνα με 600.000 ευρώ έσοδα τον χρόνο και το μόνο που καταφέρατε (με πρόσχημα το τουριστικό γραφείο ) να τα νοικιάσετε για 180.000.

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί έχει γκρεμίσει ο ΧΥΤΑ του νησιού , αποτελεί μία Υγειονομική βόμβα και εσείς ακόμα παίζετε με τον εργολάβο.(Χρόνο δεν είχατε, τι περιμένετε;)

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε το έργο του βιολογικού Ηρακλειδών και έχουν γεμίσει οι δρόμοι σιντριβάνια αποβλήτων.

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί η RYANAIR είχε 250 πτήσεις το 2014 και τις εξαφανίσατε.

(Θα φτιάχνατε και την βάση της RYANAIR στην Κω).

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί τα κρουαζιερόπλοια επίσης τα εξαφανίσατε από το νησί.

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί έχετε στο ταμείο του Δήμου 15 εκατομμύρια και το νησί είναι σε αυτή την κατάντια (Αποταμίευση για τα γεράματα κάνετε;)

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί μόνο Ματζαούρες γυρούλες και αγάλματα είναι το έργο σας.

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε ένα σφαγείο σε λειτουργία με 60 ευρώ το μοσχάρι και έφτασε τα 120 ευρώ.(Κάθε πότε λειτουργεί , με ποιους και τι αποδείξεις κόβει ξέρεις …)

-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί παραλάβατε έναν ΔΗΡΑΣ με δεκατέσσερις εργαζόμενους οικογενειάρχες ,τους ίδιους που το 2007-2010 , τους δίνατε Μπόνους, τους βάλατε στα ψηφοδέλτιά σας ανεβάσατε δυνητικά την επιχορήγηση έως 600.000 τον χρόνο ,μέχρι και γραμματέα μου προσλάβατε να μου σηκώνει τα τηλέφωνα (χωρίς να το ζητήσω),προσλάβατε παραπάνω 2-3 δημοσιογράφους (ημέτερους), εξωτερικό συνεργείο καμεραμάν (λες και δεν είχαμε) 27 άτομα φτάσαμε στον ΔΗΡΑΣ ,δεν πειράζει κοινωνική πολιτική λέγεται (δώσε δουλειά στον κόσμο).

Ξαφνικά λοιπόν το 2014 όλα άλλαξαν ως δια μαγείας.

Βρες μου στο πρόγραμμα σας (όπως ισχυρίζεται ο δικός σου Δήμαρχος) που τα έλεγε προεκλογικά όλα αυτά τα ψέματα; Ρώτα τον συνυποψήφιό σου και συνάδελφό μου να σου πει τι του υποσχόταν (μεγάλα σχέδια)για τον ΔΗΡΑΣ.

Ξαφνικά, φίλε Νίκο, ο ΔΗΡΑΣ έγινε ζημιογόνος και δεν προσέφερε τίποτα στην κοινωνία και οι υπάλληλοι που έπαιρναν Μπόνους έγιναν τεμπέληδες.

Ρώτα ,φίλε Νίκο, τον Δήμαρχό σου , αν μας πρότεινε την Κυριακή των Βαΐων μείωση μισθών (και ξεκινήσαμε την επίσχεση) . Στην απάντησή μας δε ότι δεν στέκει αυτή η πρόταση, μας είπε να πάρει λοιπόν ο ένας μία κάμερα ο άλλος ένα υπολογιστή ,τους προβολείς κλπ για να πληρωθούμε .

Αυτές ήταν, φίλε Νίκο, και οι προτάσεις που μας έκανε γραπτώς ,όπως είπε η κ Παντελίκιζη (δεκάδες προτάσεις τους έκανα) η οποία για εκείνη την περίοδο και για όλα αυτά καταδικάστηκε ,24 μήνες για δόλο , από το Πρωτοδικείο Κω.

Για τον ΔΗΡΑΣ όμως φίλε Νίκο , δικαιωθήκαμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθούμε και στις επόμενες δίκες που ακολουθούν .

Φίλε Νίκο, με την ευκαιρία των εκλογών ,από την θέση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου σε καλώ να τα πούμε και δημοσίως , για να δούμε ποιος τα λέει ίσια και ποιος ξανάστροφα ;;

Σκέψου όμως ,φίλε Νίκο ,να σε είχε απλήρωτο 12 μήνες ο εργοδότης σου, όπως έχει εμάς τους εργαζόμενους στον ΔΗΡΑΣ.!!!!! Έχουμε και εμείς παιδιά και πατεράδες και μανάδες και υποχρεώσεις .

Σκέψου το Φίλε Νίκο.

Για όλα τα παραπάνω είσαστε επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο , και γι αυτό τον λόγο θα σας διώξουμε.

 

Τσατσαρώνης Χαράλαμπος

Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη

‘Οραμα και Δράση

49 ΣΧΟΛΙΑ

    • Βρε ποιος μιλά για επικίνδυνους και κλέφτες... ο διαχειριστής του ΔΗΡΑΣ που εισέπραττε ΜΟΝΟ 11.000 τον χρόνο...

      Βρε πας καλά, που να όψεται ο Κυρίτσης που δεν σας έστειλε στο σκαμνί τεμπελχανάδες… Μισή ώρα με διαφημίσεις στην δημοτική τηλεόραση χωρίς εισπράξεις…. #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

      • Εσύ είσαι ο Γεωργιος και γράφεις τα ψέματα ή αντιγραφεις σαν τσουτσεκι τα ψέματα του απερχόμενου. Αν ο άθλιος ψεύτης είχε το παραμικρό στοιχείο εναντίον εργαζόμενου θα τον είχε στείλει στον εισαγγελέα. Επειδή όλα ήταν καθαρά μέχρι τον Μάρτιο του 2015 θα πάει αυτός και η παρέα του στο δικαστήριο για ότι έκαναν μέχρι σήμερα. Περιμένετε και θα ακούσετε τα νέα σύντομα

  1. ωραίος ο Μπάμπης. Βέβαια κι ο Νίκος δεν ήξερε που έμπλεκε, σχεδόν σίγουρο αυτό. τώρα όμως τι κάνουμε??

  2. ΕΣΕΊΣ ΤΑ ΣΥΝΔΥΚΑΤΑ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΣΕΊΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΆΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ .ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΎΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΑΞΙ ΣΤΡΕΦΕΣΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΣΕΊΣ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΎΣ ; ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΣΕ ΠΡΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΗΦΙΝΕΣ .

    • Γιωργακι κανεισ μπαμ Γιωργακι κανεις μπαμ απο χιλιομετρα …..@ν@ θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.

  3. μονο να μασατε κυριτσακια (εξαλου αυτο το κανετε αριστα με το κουτοχορτο)

    παρα να μιλατε. Κριμα και σε ειχα σε εκτιμηση Νικο. Ντροπη σου. Ξεφτιλιζεσαι συνεχως

  4. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ.

  5. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  6. Βρε Μπάμπη επί τέσσερα χρόνια, με την προηγούμενη δημοτική αρχή, στην οποία η σημερινή αρχηγός σου, ήταν μεγάλο στέλεχος, θυμάσαι πόσες μέρες δουλεψες, όλη την τετραετία τους, απαντάς ισουνα από την υπηρεσία σου, και το παραδακι κάθε μήνα έπεφτε κανονικά, και θα μας σώσει τώρα!

  7. Εχουμε να δούμε ξεφτιλίκια για μια καρέκλα φέτος.. πάρτε θεση. Γιατι κανεις τους δεν πρόκειται να κανει κατι. Εκτός να προβάλετε και να κλέβει.

  8. «-Επικίνδυνοι ,φίλε Νίκο, γιατί καλεστήκατε να διαχειριστείτε την κρίση του μεταναστευτικού και κοντέψατε να μας βουλιάξετε στο σκ@τ@ το 2015 (δεν περιγράφετε αλλιώς, οι τουαλέτες είναι ακόμα κλειστές).»
    Αυτο με τις 2 τουαλετες που τις εκλεισαν και για μενα καλα κανανε δεν θα γεμιζε η Κως σκατα απο 10000 το ξαναγραφω ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ κοσμο που στις χημικες τους ειχαν και οδηγια να μην ανεβενουν πανω στις λεκανες και τις σπανε τα ΟΡΚ με ξεπερναει…Επιτελους ρε μεγαλε αυτο με τις 2 τουαλετες σε κανει ΓΡΑΦΙΚΟ δεν το καταλαβαινεις ΕΛΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕΣ 100 ΑΤΟΜΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ Χ…. ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ?

  9. Ο τιμωρός Τσατσαρώνης .
    ………που ο δημότης κω έδινε 2500 τον μηνα και……….
    Τώρα θα τιμωρήσει λέει τον Σεπτέμβρη .
    Τότε δεν είναι παχιές οι μύγες τσατσαρωνη γιατί και τότε στους δρόμους θα είσαι γιατί ο κόσμος δεν ψηφηζει κηφήνες

  10. Δεν ειναιν κλεψια να περνεις τοσα λεφτα από μια επιχειρηση που εμπενε μεσα;μαλιστα εκλεισε και δεν ελειψε σε κανεναν.Να επιμενεις να περνεις πελωριους μισθους χωρις να παραγεις τιποτα;Ξερεις πολλες τέτοιες επιχειρήσεις;Δεν είναι κλεψις να περνει ένα κτηριο στο κεντρο της πολης ΤΖΑΜΠΑ και να συναγωνίζεσαι διπλα μαγαζια με υπέρογκα νοικια,να αγκομαχουν να τα βγαλουν περα και εσυ ακομα και το ΙΚΑ των υπαλληλων σου να χρωστας;Αυτο είναι κλεψια και δεν περιμενουνμε το Σεπτεβρη…το ξερουμε εδώ και χρονια.

    • Δεν είναι ανηθικο να χρωστάς και να μην πληρώνεις? Δεν είναι άτιμο να γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τόσες οικογένειες? Δεν είναι αντιδεοντολογικο να πετάς εργαζόμενους τοσων ετών στον δρόμο? Δεν είναι μαφιοζικη τακτική να κρατάς δεσμιους και να βασανιζεις τόσους ανθρώπους τους οποίους όταν σε συνεφερε τους όχι μόνο τους χρησιμοποιουσες αλλά τούς εταζες λαγους με πετραχηλια? Δεν είναι υπερτατη ασεβεια του πρώτου δημοτη, του Δημάρχου, η μη συμμόρφωση στις αποφάσεις τοσων δικαστηριων? Δεν είναι αδιανόητο να πληρώνουν οι δημότες μιας ολόκληρης κοινωνίας το κόστος για κάθε ρεβανσιστικη κίνηση και αυτό να μεγαλώνει μέρα τη μέρα? Δεν θα ήταν εντιμοτερο να τους αποζημιώσει και να τους απολυσει κλείνοντας το μέσο? Όταν από 14 γιναν 27 ΠΟΙΟΣ τους προσελαβε και γιατί? ΠΟΙΟΣ δουλεύει ποιόν? Το πρόβλημα σας τελικά δεν είναι αυτά που επαιρναν αυτοί αλλά ότι δεν τα παίρνατε εσείς. Χάνουμε την ουσία βγάζοντας ο καθένας χολή. Μιλάμε για ανθρώπους όχι σκουπίδια. Είχαν προσληφθει νόμιμα ή όχι? Καννιβαλοι!

  11. ΕΜΕ ΑΤΈ ΠΙΟ ΝΙΚΏ
    ΣΕ ΚΑΛΉ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΔΗΜΌΣΙΟ ΔΙΆΛΟΓΟ ΞΑΝΑΣΤΡΟΦΑ
    ΞΑΝΆΣΤΡΟΦΑ ΛΟΙΠΌΝ ΝΙΚΏ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΙΚΟ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΎ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΎ ΤΑΜΕΊΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΑΝΑΣΤΡΟΦΑ

  12. Έχεις κάτι να πεις «φίλε » Νίκο? Θα ήταν πραγματική έκπληξη η όποια τοποθέτηση σου αφού ξέρουμε όλοι πλέον ότι «ότι ο λόγος σας, ότι και ο κ. λος σας.» Ρημαξατε μια κοινωνία ολόκληρη με την εμπαθεια, τον ρεβανσισμο, την αλαζονεία, τις υπογειες διαδρομές και τις μεταξύ σας απευθείας αναθεσεις. Κουφια λόγια, ψεύτικα μεγάλα. Αυτοκαταστροφικοι, δολιοφθοροις, ανηθικοι. Κανενας σεβασμός , καμία αξιοπρέπεια, τόσο σε πολιτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Δυστυχώς πολλοί από εσάς θα πληρωσετε για τις αμαρτίες του ενός.

  13. Ρε συ φίλε Μπάμπη, είσαι όμως αχαριστος! Σας έδινε ο άνθρωπος κάμερες να τις βράζετε να πίνετε το ζουμί τους και δεν τις πήρατε? Κακώς πολύ κακώς. Ξέρεις τι γκουρμεδιες βγάζει μία κάμερα? Αλλά πού να ξέρετε εσείς από πολιτική κουζίνα. Αμελετητα στη σχάρα με σως λαδοριγανη για πρώτο πιάτο, συναγριδα «ορφανη «για κυρίως με γαρνιτουρα φρέσκα αντιδια, εναλλακτικά μια πουτανεσκα παραγεμισμενη με μπόλικο ψευτοχορτο και για επιδόρπιο σιροπιαστες τουλουμπες α λα αγγουρωφ. Το τραπέζι το στρωσαμε, θέλουν δε θέλουν θα ορισουν, καλή τους ΧΩΝΕΨΗ.

  14. Κύριε Τόνυ ο Μπάμπης βρίσκει και κάνει γτ εάν ήταν σε μια ιδιωτική εταιρεία η εάν δούλευε σε ξενοδοχείο και πήγαινε να κάνει αυτά τα πράγματα που κάνει θα είχε φάει τον κλωτσο από την πρώτη ημέρα και θα ψαχνοταν
    Μια χαρά του τα λέει ο μυλωνάς όπως τα λέει και όλος ο κόσμος που δεν έχει συμφέροντα από τον δηρας

    • Ελληναρα αθανατε! Πόση μεγάλη αλήθεια ρε φίλε είπες τώρα και την καμαρωνεις κιόλας! Πραγματι στα ξενοδοχεία δουλεύει ο κόσμος 31 μέρες αλλά την τριακοστη πρώτη δεν την πληρωνεται ποτέ. Δουλεύει 12ωρα ή 16ωρα και αμοιβεται για 8. Για να προσληφθει και να ζήσει την οικογένεια του υπογράφει εξαρχής ότι δεν ανήκει σε κανένα σωματείο. Εργάζεται όλες τις μέρες χωρίς ρεπό και παίρνει ένσημα για 25 μέρες. Και ναι, αν μιλήσει τρώει τον κλωτσο όχι μόνο από αυτή την επιχείρηση αλλά και από κάθε επόμενη γιατί το ράδιο αρβυλα πάει σύννεφο. Και επειδή όλα είναι δηλωμενα πληρώνει και για τους δικούς σου φόρους όταν εσύ δεν κόβεις αποδείξεις και κλεβεις και αυτόν και το κράτος. Για κλωτσους είναι τα μυαλά τα δικά σου και όλων όσων σου μοιάζουν. Αλήθεια είπες αλλά δεν είναι για καμάρι, DpG μου βολεμενε και βλαμενε.

  15. Πολύ Καλά τα λες κ Μπάμπη…θα δεις μαύρο που θα φάνε σαν δεν ντρέπονται.5 χρόνια διοικούν έχουν καταστρέψει τα πάντα και ασχολούνται ακόμα με το τη έκαναν η προηγούμενη σαν δεν ντρέπονται

  16. Δηλαδη ο Μπαμπης μας καλει να ψηφισουμε τη Ρουφα για να τον πληρούμε να καθεται;Ωραιος

  17. ΜΠΑΜΠΗ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Η ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΚΏΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΦΕΛΟΣ . ΕΧΕΙΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΝΟΙΆΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

  18. Ο #Νυχτοκαβαλαρης$ ο τεμπέλης ακόμα δεν ξύπνησε να πιασει το φτυάρι;
    Που είσαι αγόρι μου σε χάσαμε η υγεία καλά ;Ανησυχώ.
    Περαστικά.

  19. ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ .
    ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

  20. ΧΑΤΕ ΝΙΚΟ ΠΑΕΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ .ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ .ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ Α ΣΑΣ ΦΑΝΕ.

  21. Den mporw na katalavw pws mporeite olloi eseis na ipostirizete tin roufa k ton kikitara otan olloi kseroume oti prin ton kiritsi autoi dioikousan k etrogan me xrises koutales k ta sagonia tous eixan ginei pio dinata k apo krotalia!!!
    Aste re pou tha milisete gia ton milona pou einai enas viopalestis pou palevei gia to kalo tou topou xwris kanena ofelos…!!!
    Skepsou na kanane olloi to idio poso mprosta tha imastan….
    O kiritsis tha parei tis ekloges na kserete o kosmos den ksexnaei to fagopoti kaiserli mazi me ta giousoufakia tou roufa k nikitara tha tous timorisei o kosmos den tha tous dwsei psifo empistosinis gatakia e gatakia!!!

  22. DEN FTEEI KANENAS ALLOS O KIRITSIS FTEEI POU EPRPE TOTE POU PARELAVE TON DIMO DEN TOUS PIGE STON ISAGKELEA OLOUS AUTOUS POU EMPLEKONTAN ME TO SKANDALO ME TA 150.000 EURO TIS ANEM POU XATHIKAN DIAMAGIA K TWRA ERXETE ENAS KIRIOS NA MAS PEI OLA AUTA TA PARAPANO. A RE KIRITSI SIKOTHIKAN TA PODIA NA XTIPISOUN TO KEFALI. EPREPE TOTE NA EKANES AUTO POU EPREPE TWRA OLOI AUTOI DEN THA SOU KOUNIOMTOUSAN!!!

  23. Και γιατί δεν το έκανε ρε greeklish υποβολεα? Γιατί έχει καλή καρδιά που τους χωράει όλους? Η γιατί απλώς πέταγε λάσπη για να εφραινει κάτι καρδουλες σαν την δική σου ότι δηλαδή αυτοί ήταν οι βρωμικοι και ήρθε ο οδοστρωτηρας να τους καθαρίσει? Δεν ντρέπεστε να μιλάτε ακόμα όλοι εσείς που κάνατε τα δικαστήρια δεύτερο σπίτι σας σερνοντας άδικα αθωους ,να πληρώνουν οι Κωοι τις αργυραμοιβες των μεγαλοδικολαβων σας, να αποδεικνυεται η χυδαιοτητα σας με τη βούλα και στο φινάλε να μην σεβεστε ούτε τον νόμο και τις αποφάσεις του? Αν εισασταν αγιοπαιδα τώρα θα έπρεπε να κάνετε περίπατο όχι αγώνα μέχρι τελικής πτώσης για να συνεχίσετε τα αισχη σας. Ε που ήτανε οι καθαροι! Κάντε καμιά βουτιά στα συντριβανια μπας και ξεβρωμισει ο τόπος και φτυστε επιτέλους την τσίχλα γιατί μουχλιασε από το πολύ αναμασημα.

  24. Όλα τα δικαστήρια της χώρας τους δίκασαν,και αυτοί σφυρανε κλέφτικα,βρε …. ΑΤΕ πιο καλά σας είναι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ