Την Κυριακή 12 Μαΐου το βράδυ στις 8 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 με ομιλία του Γιώργου Κυρίτση

7
885

ΘΕΜΑ : “Την Κυριακή 12 Μαΐου το βράδυ στις 8 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δύναμης Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 με ομιλία του Γιώργου Κυρίτση.”

Την Κυριακή 12 Μαΐου το βράδυ στις 8, η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 καλεί όλους τους πολίτες της Κω στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου στην οδό Αρτεμησίας 2.

Θα μιλήσει ο Δήμαρχος της Κω Γιώργος Κυρίτσης.

Συνεχίζουμε μαζί, με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Με έργο και πρόγραμμα.

Για την Κω του μέλλοντός μας.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί το ΟΧΙ στον Κυρίτση. Γιατί στην πόλη της Κω τα πέντε ολόκληρα χρόνια δεν έκανε κανένα μεγάλο και επώνυμο έργο παρά μόνο δύο πλατείες που δεν ήταν αναγκαίες και αυτές με εργολαβικό κόστος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

  2. Τελικά με την πολύ πάρλα μπορεί να πείσει κανέναν αναποφάσιστο πως έχει κάνει την Κω …… Μονακό.
    Και όπως και ο ίδιος υποστηρίζει, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη.
    Θέλει κόπο Γεώργιε για να πιάσεις το 28% στις φετινές εκλογές.
    Τελικά, υπάρχει Θεός,
    Δυστυχώς για το Γεώργιο…….. δεν τον λένε Γεώργιο!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Προς (Α)Κέφαλος:
      Μόλις ξυπνήσεις μεγάλεεεεεε, από το όνειρο πως ο Σφυρίτσης θα ξαναείναι Δήμαρχος, αλλά δυστυχώς για εσένα θα παραμείνει όνειρο, τα ξαναλέμε. Άντε πορωμένοι, ε πορωμένοι κομπλεξικοί του Γεώργιου που δε σηκώνετε και κριτική, βρε άντε από εδώ, χειρότερους από τα μούτρα του σας έκανε. Συγχαρητήρια για το ανύπαρκτο έργο 5χρόνια τώρα και τα χάλια της Κω, ή πρέπει να μεγαλώσουμε για να δούμε τα χάλια σας….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ